«

»

Ιούλ 16

6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ H πρωτοφανής γενναιότητα του τουρκικού λαού και ο δειλός, ανύπαρκτος, Ελληνας πολίτης

Ki oμως ήταν η πρωτοφανής γενναιότητα του τουρκικού λαού εκείνη που έκανε την διαφορά στην διάρκεια του πραξικοπήματος σην Τουρκία. Είδαμε πολίτες στην γέφυρα του Βοσπόρου να κατευθύνονταιπεζοί εναντίων των στρατιωτών μς τα τανκς. Είδαμε νέο άνδρα να σταματάει μπροστά από τάνκς. Είδαμε χιλιάδες πολίτες τους δρόμους οι οποίοι αψήφισαν τα τάνκς και τις σφαίρες.


 

Ακόμη και οι δημοσιογράφοι επέδειξαν μοναδική γενναιότητα όταν οι στρατιώτες μπούκαραν στα τηλεοπτικά στούντιο. Σ΄αυτόν τον λαό σίγουρα δεν αξίζει ο σουλτάνος Ερντογάν. Διαπίστωσαν όμως ότι με τους καραβανάδες στην εξουσία τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα γι΄αυτούς. Ετσι βγήκαν στους δρόμους με ανθρώπινη ασπίδα τα κορμιά τους.
Σε αντίθεση με τους ήρωες Τούρκους, ο μαλθακός Ελληνας πολίτης 6 χρόνια τώρα γίνεται πειραματόζωο κάθε είδους εξευτελισμού της αξιοπρέπειας ενός πολίτη-φορολογούμενου χωρίς να αντιδρά. Δειλός, μίζερος και εαυτούλης εκτονώνεται στο fb και στο twitter ώσπου να φθάσει τον τέλειο εξευτελισμό.
Πρόκειται για έναν ηττημένο λαό της καρπαζιάς. Εαν χθες βράδι γινόταν πραξικόπημα στην Ελλάδα ακόμη κρυμμένοι κάτω από τα κρεβάτια θα βρισκόμασταν.
Σε έναν τέτοιο λαό, χέστη, τζάμπα μάγκα και παρτάκια, του αξίζουν όλες οι ταπεινώσεις.
Μπράβο στους ήρωες Τούρκους πολίτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>