«

»

Αυγ 24

4 στάδια της ισλαμικής κατάκτησης

 

Ο ρητός στόχος του Ισλάμ είναι να διαδώσει το Ισλάμ σε όλο τον

κόσμο – για να αντικαταστήσει ή να υποδουλώσει οτιδήποτε δεν είναι ισλαμικό.

Το Ισλάμ δεν είναι απλά μια θρησκεία. είναι ένα θεο-πολιτικό δόγμα όπως εφαρμόζεται στο Ισλαμικό νόμο της Σαρία. Οι άνθρωποι πρέπει να λάβουν υπόψη ότι το Ισλάμ καθιστά την επίτευξη των πολιτικών στόχων ένα θρησκευτικό καθήκον, καθιστώντας έτσι αδιάσπαστο το θρησκευτικό από το πολιτικό.

Ο ρητός στόχος του Ισλάμ είναι να διαδώσει το Ισλάμ σε όλο τον κόσμο – για να αντικαταστήσει ή να υποδουλώσει οτιδήποτε δεν είναι ισλαμικό. Οπουδήποτε ευδοκιμεί το Ισλάμ, αναπτύσσεται ένα κράτος μέσα σε ένα κράτος και απορρίπτεται η υπάρχουσα κυβέρνηση και η μη πίστη (kafir, infidel). Η ισλαμική μειονότητα αναπτύσσεται μέχρι να κατακτήσει, με πολιτικά ή βίαια μέσα, την καθιερωμένη κυβέρνηση και να την αντικαταστήσει με τη Σαρία.

Αρχικά στο Ισλάμ διαδόθηκε επιθετικά μέσω της βίας. Σήμερα, η σύγχρονη κατάκτηση της αρχίζει με τη μετανάστευση και τη διεύρυνση του πληθυσμού ακολουθούμενη από μια απαίτηση για διακριτική μεταχείριση του Ισλάμ στη χώρα υποδοχής, συμπεριλαμβανομένης της επιμονής σε θρησκευτικές εκκλησίες, της δικαστικής χωριστικότητας και της γενικής πολιτιστικής και εκπαιδευτικής μη ενσωμάτωσης. Φανταστείτε τις κακομεταφορές στο Ισλάμ και ζητήσατε αποκατάσταση. Το Ισλάμ απορρίπτει το νόμο και τον πολιτισμό υποδοχής.

Ο νόμος της Σαρία, που επηρεάζεται έντονα από τον αραβικό πολιτισμό του 7ου αιώνα, καταγγέλλει την ελευθερία λόγου, θρησκείας, έκφρασης και δράσης και αρνείται την ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών, παραβιάζοντας έτσι τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η Σαρία δεν έχει «χρυσό κανόνα» για να θεραπεύει τα άτομα εξίσου. Αντίθετα, η Σαρία ξεχωρίζει τους ανθρώπους σε δύο τάξεις ανθρώπων: Μουσουλμάνους και μη μουσουλμάνους. Οι μουσουλμάνοι είναι ανώτεροι και οι μη μουσουλμάνοι είναι κατώτεροι, χωρίς ισραηλινά δικαιώματα. Οι μουσουλμανικές-μουσουλμανικές σχέσεις είναι απολύτως ξεχωριστές από τις σχέσεις μουσουλμανικού-καφείρ, όπου απαγορεύεται η εξαπάτηση και η κακομεταχείριση σε μεγάλο βαθμό ατιμώρητη.

Ανεξάρτητα από την ιδιοσυγκρασία των μεμονωμένων μουσουλμάνων, η ισλαμική κοινότητα στο σύνολό της, το «ummah», οδηγεί τη διαδικασία του εξισλαμισμού (κωδικοποίηση της ισλαμικής υπεροχής μέσω του νόμου της Σαρία) σε κάθε χώρα όπου το Ισλάμ ευδοκιμεί. Δεν υπάρχει περιθώριο να αναφερθούμε στις χιλιάδες βίαιες πράξεις μουσουλμάνων εναντίον μη μουσουλμάνων στο όνομα του Ισλάμ. Σε ολόκληρο τον κόσμο η βία και οι πολιτικές αναταραχές συνδέονται με την αύξηση των μουσουλμανικών πληθυσμών.

ΣΤΑΔΙΟ 1: ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

Οι μουσουλμάνοι αρχίζουν να κινούνται σε μη μουσουλμανικές χώρες σε αυξανόμενο αριθμό και η έναρξη πολιτισμικών συγκρούσεων είναι ορατή.

Πρώτο κύμα μετανάστευσης προς μη μουσουλμανική χώρα υποδοχής.
Αίτηση για ανθρωπιστική ανοχή από την κοινωνία υποδοχής.
Προσπάθειες να απεικονίσουν το Ισλάμ ως ειρηνικό και μουσουλμανικό ως θύμα παρεξηγήσεων και ρατσισμού (αν και το Ισλάμ δεν είναι «φυλή»).
Το υψηλό ποσοστό γεννήσεων των Μουσουλμάνων στη χώρα υποδοχής αυξάνει τον μουσουλμανικό πληθυσμό.
Τα τζαμιά χρησιμοποιούσαν για την εξάπλωση του Ισλάμ και την αγανάκτηση της χώρας υποδοχής και του πολιτισμού.
Καλεί να ποινικοποιηθεί η «ισλαμοφοβία» ως έγκλημα μίσους.
Απειλούμενη νομική αγωγή για διακρίσεις.
Προσφορές του «διαθρησκειακού διαλόγου» για την ενδυνάμωση των μη μουσουλμάνων.
Πόσα έθνη υποφέρουν από την ισλαμική διείσδυση; Ενα; Μια χούφτα; Σχεδόν κάθε έθνος; Η ισλαμική «ηγεσία» της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και άλλοι επιθυμούν να διαλύσουν την εθνική κυριαρχία και να την αντικαταστήσουν με την παγκόσμια επιβολή του ισλαμικού νόμου της σαρία. Ο νόμος της Σαρία, βασισμένος στο κοράνι, τη σιάρα και το χαντίθ, καταδικάζει την ελευθερία και απαγορεύει την ισότητα και είναι ασυμβίβαστη με τους νόμους όλων των δυτικών εθνών. Όπως ο συγγραφέας και ιστορικός Σεργκέ Τρίφκοβιτς δηλώνει:
«Η άρνηση της τάξης των δυτικών ελίτ να προστατεύσει τα έθνη από την τζιχάντ διείσδυση είναι η μεγαλύτερη προδοσία στην ιστορία».

ΣΤΑΔΙΟ 2: ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ
Οι μουσουλμάνοι μετανάστες και η χώρα υποδοχής μετατρέπουν τις απαιτήσεις για στέγαση στην απασχόληση, την εκπαίδευση, τις κοινωνικές υπηρεσίες, τη χρηματοδότηση και τα δικαστήρια.
Η αύξηση των προσηλυτισμών. Εγκατάσταση και πρόσληψη κυττάρων τζιχάντ.
Προσπάθειες μετατροπής των αποξενωμένων τμημάτων του πληθυσμού στο Ισλάμ.
Ανανεωτικές προσπάθειες για την ισλαμική ιστορία.
Προσπάθειες για την καταστροφή ιστορικών στοιχείων που αποκαλύπτουν τον πραγματικό ισλαμισμό.
Αυξημένη αντιδυτική προπαγάνδα και ψυχολογικός πόλεμος.
Προσπάθειες για την πρόσληψη συμμάχων που μοιράζονται τους ίδιους στόχους (κομμουνιστές, αναρχικοί).
Προσπάθειες για την ενδυνάμωση των παιδιών σε ισλαμική άποψη.
Αυξημένες προσπάθειες για εκφοβισμό, σιωπή και εξάλειψη των μη μουσουλμάνων.
Προσπάθειες για την εισαγωγή βλασφημίας και νόμων μίσους για να σιωπήσουν οι επικριτές.
Συνεχιζόμενη εστίαση στη διεύρυνση του μουσουλμανικού πληθυσμού με την αύξηση των γεννήσεων των μουσουλμάνων και της μετανάστευσης.
Χρήση φιλανθρωπικών οργανώσεων για την πρόσληψη υποστηρικτών και τη χρηματοδότηση τζιχάντ.
Κρυφές προσπάθειες για την καταστροφή της κοινωνίας υποδοχής από μέσα.
Ανάπτυξη της μουσουλμανικής πολιτικής βάσης σε μη μουσουλμανική κοινωνία υποδοχής.
Τα ισλαμικά χρηματοπιστωτικά δίκτυα χρηματοδοτούν την πολιτική ανάπτυξη, την απόκτηση γης.
Πολύ ορατή δολοφονία των επικριτών είχε σκοπό να εκφοβίσει την αντιπολίτευση.
Η ανεκτικότητα των μη μουσουλμάνων μειώνεται.
Μεγαλύτερες απαιτήσεις για την υιοθέτηση αυστηρής ισλαμικής συμπεριφοράς.
Αδρανής συγκέντρωση όπλων και εκρηκτικών σε κρυφές θέσεις.
Ξεκάθαρη αδιαφορία / απόρριψη του νομικού συστήματος και του πολιτισμού της μη μουσουλμανικής κοινωνίας.
Προσπάθειες για υπονόμευση και καταστροφή της εξουσίας βάσης των μη μουσουλμανικών θρησκειών συμπεριλαμβανομένων και κυρίως των Εβραίων και των Χριστιανών.
Υπάρχει ένα πρότυπο εδώ; Ο Θοο Βαν Γκογκ δολοφονήθηκε στις Κάτω Χώρες για «προσβολή του Ισλάμ». ο Οργανισμός της Ισλαμικής Διάσκεψης απαιτεί νόμους κατά της βλασφημίας μέσω των Ηνωμένων Εθνών. Η Γαλλία μπαίνει τακτικά στο προσκήνιο από τους «νέους» (διαβάστε τους Μουσουλμάνους). την άνοδο των (δολοφονικών) φόνων … την άρνηση του ολοκαυτώματος … τον αντισημιτισμό … την εξαπάτηση για τις αρχές του Ισλάμ. το μίσος απέναντι στους χριστιανούς και τους Εβραίους και τους Ινδουιστές και τους Βουδιστές. Το πρότυπο για όλους είναι η άνοδος της ισλαμικής μισαλλοδοξίας και η μυστική / πολιτισμική τζιχάντ να επαναπροσδιορίσει τις κοινωνίες υποδοχής σε κόσμους που συμμορφώνονται με τη σαρία – να αφαιρέσει την κυριαρχία της υποδοχής και να την αντικαταστήσει με το ισλαμικό νόμο της σαρία. Ο νόμος της Σαρία που καταδικάζει την ελευθερία της γης και την ατομική ελευθερία, απαγορεύει την ισότητα μεταξύ των θρησκειών και των φύλων, που απορρίπτει την έννοια των εθνών εκτός του παγκόσμιου οίκου του Ισλάμ, του δαρ αλ-Ισλάμ.
ΣΤΑΔΙΟ 3: ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΟΛΕΜΟΣ
Ανοίξτε τη βία για να επιβάλει τον νόμο της Σαρία και τους σχετικούς πολιτιστικούς περιορισμούς. απόρριψη της κυβέρνησης υποδοχής, υποταγή άλλων θρησκειών και εθίμων.
Εσκεμμένες προσπάθειες για υπονόμευση της κυβέρνησης και του πολιτισμού της χώρας υποδοχής.
Πράξεις βαρβαρότητας για τον εκφοβισμό των πολιτών και την ενθάρρυνση του φόβου και της υποταγής.
Ανοιχτές και συγκαλυμμένες προσπάθειες για την οικονομική κατάρρευση της κοινωνίας.
Όλη η αντιπολίτευση αμφισβητείται και είτε εξαλείφεται είτε σιωπά.
Μαζική εκτέλεση μη μουσουλμάνων.
Ευρεία εθνοκάθαρση από τις ισλαμικές πολιτοφυλακές.
Η απόρριψη και η παραίτηση από τους κοσμικούς νόμους ή τον πολιτισμό της φιλοξενούσας κοινωνίας.
Δολοφονία «μέτριων» μουσουλμάνων διανοουμένων που δεν υποστηρίζουν τον εξισλαμισμό.
Καταστροφή εκκλησιών, συναγωγών και άλλων μη μουσουλμανικών θεσμών.
Οι γυναίκες περιορίζονται περαιτέρω σύμφωνα με το νόμο της Σαρία.
Μεγάλη καταστροφή του πληθυσμού, δολοφονίες, βομβιστικές επιθέσεις.
Η ανατροπή της κυβέρνησης και η σφετερισμός της πολιτικής εξουσίας.
Επιβολή του νόμου της Σαρία

Η ιστοσελίδα www.thereligionofpeace.com παρακολουθεί τον αριθμό των βίαιων επιθέσεων τζιχάντ όσο καλύτερα μπορεί. Ο ιστότοπος παραθέτει περισσότερες από 14.000 επιθέσεις από τον Σεπτέμβριο του 2001. Αξίζει να το επισκεφθείτε. Αυτό που συμβαίνει εντούτοις είναι πιθανότατα ανεκτίμητο είναι τα γεγονότα όπου οι μουσουλμάνοι εκφοβίζονται από άλλους μουσουλμάνους επειδή δεν είναι αρκετά «μουσουλμανικοί», όπου οι μη μουσουλμάνοι εκφοβίζονται για να κάνουν ή να μην κάνουν αυτό που επιθυμούν, όπου οι υπόλοιποι πληθυσμοί βρίσκονται σε σπείρα θανάτου απλώς και μόνο επειδή είσαστε μη μουσουλμάνοι σε μια κυρίως μουσουλμανική περιοχή. Οι χριστιανοί, οι Εβραίοι, οι Ινδουιστές, οι Βουδιστές και οι Αθεϊστές συναντούν θάνατο, καταστροφή ή κατάσχεση περιουσίας, εξαναγκαστική μετατροπή, βιασμό, υπερβολική φορολογία (jizya), υποδούλωση, ταραχώδη όπλα και διάφορες άλλες μορφές ισλαμικής δικαιοσύνης στα χέρια μουσουλμάνοι στο Σουδάν, τις Φιλιππίνες, την Κένυα, τη Μαλαισία, την Ινδία κλπ. Και ας μην ξεχνάμε το «θάνατο στους Αποστάτες» σε όλο τον κόσμο.
ΣΤΑΔΙΟ 4: Ολοκληρωτικό ΙΣΛΑΜΙΚΟ «ΘΕΟΔΩΡΟ»
Το Ισλάμ γίνεται η μοναδική θρησκευτική-πολιτική-δικαστική-πολιτισμική ιδεολογία.
Η σαρία γίνεται ο «νόμος της γης.
Όλα τα μη ισλαμικά ανθρώπινα δικαιώματα ακυρώθηκαν.
Καταδίκη και γενοκτονία του μη μουσουλμανικού πληθυσμού.
Η ελευθερία του λόγου και ο Τύπος εξαλείφθηκαν.
Όλες οι θρησκείες εκτός από το Ισλάμ απαγορεύονται και καταστρέφονται.
Καταστροφή όλων των αποδεικτικών στοιχείων για τη μη μουσουλμανική κουλτούρα, τους πληθυσμούς και τα σύμβολα στη χώρα (Βούδες, λατρευτικά σπίτια, τέχνη κ.λπ.).
Το Σώμα του Ισλάμ («ειρήνη»), dar al-Islam, περιλαμβάνει εκείνα τα έθνη που έχουν υποβληθεί στον ισλαμικό κανόνα, στην συντριβή της ψυχής, την ελευθερία-καταδίκη, το διακριτικό νόμο της Σαρία. Ο υπόλοιπος κόσμος στο Σπίτι του Πολέμου, dar al-harb, γιατί δεν υποβάλλεται στη Σαρία και υπάρχει σε κατάσταση εξέγερσης ή πολέμου με τη θέληση του ‘Αλλάχ’. Κανένα μη μουσουλμανικό κράτος ή οι πολίτες του δεν είναι «αθώοι» και παραμένουν βιώσιμοι πόλεμοι για να μην πιστεύουν στον «Αλλάχ». Οι χριστιανοί, εβραϊκοί, κοπτικοί, ινδουιστικοί και ζοροαστρικοί λαοί του κόσμου έχουν υποφέρει για υποτέλεια εδώ και αιώνες. Το Dhimmi-esque απαγορεύεται να κατασκευάσει σπίτια λατρείας ή να επισκευάσει υπάρχοντα, οικονομικά παγιδευμένα από τη βαριά jizya, κοινωνικά ταπεινωμένα, νόμιμα διακριτά, εγκληματικά στοχευμένα και γενικά σε μόνιμη κατάσταση αδυναμίας,
Πρέπει να σημειωθεί ότι οι αναγκαστικές μετατροπές (Αίγυπτος) και η δουλεία (Σουδάν) εξακολουθούν να αναφέρονται. Οι ομοφυλόφιλοι έχουν κολλήσει στη δημόσια πλατεία στο Ιράν. Νεαρά κορίτσια είναι παντρεμένα με γέρους. Οι αποστάτες απειλούνται με θάνατο. Οι «τιμητικές» δολοφονίες είναι ρουτίνα. Οι γυναίκες είναι νόμιμα πολίτες δεύτερης κατηγορίας, αν και οι μουσουλμάνοι άνδρες επιμένουν ότι «αντιμετωπίζονται καλύτερα» από ό, τι στη Δύση. Αυτές οι πιο προφανείς εκδηλώσεις μπορεί να αποσπάσουν από κάποιες λιγότερο προφανείς, όπως η έλλειψη πνευματικής διερεύνησης στην επιστήμη, η περιορισμένη έκταση της γραφής, όλα εκτός από την ανύπαρκτη τέχνη και μουσική, η σεξουαλική χρήση και η κατάχρηση της νεολαίας και των γυναικών και η αδιαφορία για την προσωπική ολοκλήρωση , τη χαρά και το θαύμα. Κοιτάξτε στα μάτια ενός πρόσφατα παντρεμένου 12χρονου κοριτσιού για να δείτε την συνέπεια της ηθικής στέρησης που γεννήθηκε από το Ισλάμ.
Τα 4 στάδια της ισλαμικής κατάκτησης είναι επίσης διαθέσιμα σε μορφή pdf για εύκολη κοινή χρήση ως μέρος της » Liberty vs Sharia » (Κάντε κλικ, αποθηκεύστε, μοιραστείτε.

 Σκέψου…δεν είναι παράνομο ακόμη

 

πηγη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>