«

»

Δεκ 21

Γιάννενα: Μια «Αποστολή» για 70 οικογένειες

Συνολικά 70 οικογένειες πολυτέκνων από την περιοχή των Ιωαννίνων επέλεξαν από κοινού ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ιωαννίνων προκειμένου να ενισχυθούν για τις ημέρες των εορτών, με δύο πακέτα τροφίμων.

Η παράδοση των πακέτων έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο γηροκομείο των Αγαθοεργών Καταστημάτων, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της Αποστολής κ. Δήμτσα, του Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμου, του Προέδρου του Συλλόγου Πολυτέκνων κ. Μπαλωμένου και το ΔΣ, καθώς επίσης και του προέδρου του παραρτήματος Ιωαννίνων του Ερυθρού Σταυρού κ. Γερασιμίδη.
Ο κ. Μάξιμος τόνισε πως η υποστήριξη της Αποστολής είναι τεράστια, όμως κανείς δεν πιστεύει πως με τα πακέτα αυτά επιλύεται το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πολυτεκνικές και οι άλλες οικογένειες.
Προανήγγειλε πάντως και ένα δεύτερο πακέτο βοήθειας, αμέσως μετά τις γιορτές, αυτή τη φορά από τη Γερμανία. Θερμές ευχαριστίες για τη συνεργασία εξέφρασε ο κ. Δήμτσας, μεταφέροντας τις ευχές και του Αρχιεπισκόπου, όπως και ο πρόεδρος των Πολυτέκνων Κ. Μπαλωμένος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>