«

»

Ιούλ 19

12 Οχήματα Και 32 Πυροσβέστες Έθεσαν Υπό Έλεγχο Τη Φωτιά Στον Άγιο Ιωάννη.

Με 12 οχήματα και 32 άνδρες της Π.Υ Ιωαννίνων και μετά από συντονισμένη επιχείρηση τέθηκε υπό έλεγχο μετά τα μεσάνυχτα η φωτιά που εκδηλώθηκε στο λόφο Γορίτσα στην περιοχή μεταξύ Αγίου Ιωάννη και Ελεούσας πέριξ της παλαιάς Ε.Ο Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας καίγοντας χορτολιβαδικές εκτάσεις.Η φωτιά που ξεκίνησε από το γήπεδο του Αγίου Ιωάννινα πήρε γρήγορα διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων που δημιουργούσαν παράλληλα και συνεχείς αναζοπυρώσεις καθιστώντας το έργο των πυροσβεστών δύσκολο.

Οι φλόγες ήταν ορατές από διάφορα σημεία του λεκανοπεδίου ακόμη και από την παραλίμνια περιοχή όπως φαίνεται και στη φώτο αναγνώστη .

Πρωταρχικός στόχος των ανδρών της ΠΥ Ιωαννίνων ήταν να μην απειληθούν σπίτια και επιχειρήσεις της περιοχής.Καθόλη τη διάρκεια της επιχείρησης ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν κατά μήκος της Ε.Ο Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας.

Τα ακριβή αίτια του συμβάντος ερευνά το Ανακριτικό τμήμα της Π.Υ Ιωαννίνων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>