«

»

Δεκ 20

Χρυσόγονος: Από την Πρωτοχρονιά και μετά η χώρα μπαίνει σε επικίνδυνη στροφή.

‘Από την Πρωτοχρονιά και μετά η χώρα μπαίνει σε επικίνδυνη στροφή’ δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, υποστηρίζοντας πως όσο νωρίτερα κλείσει η αξιολόγηση τόσο το καλύτερο.

«Έως το καλοκαίρι του 2018 πρέπει νακατορθώσουμε να απεξαρτηθούμε από τον διακρατικό δανεισμό, διότι μετά το καλοκαίρι του 2018 κατά πάσα πιθανότητα διακρατικός δανεισμός δεν πρόκειται να μας ξαναδοθεί» τόνισε στην πρωινή εκπομπή του «Ε» ο κ. Χρυσόγονος.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο πακέτο παροχών Τσίπρα, σημειώνοντας πως το βοήθημα δεν παραβιάζει τη συμφωνία με τους δανειστές. Ωστόσο εκτίμησε πως η δοσολογία θα έπρεπε να ήταν διαφορετική. «Να μην δοθεί δηλαδή το σύνολο στους χαμηλοσυνταξιούχους αλλά ένα σημαντικό μέρος του ποσού θα έπρεπε να πάει σε άπορες οικογένειες με ανήλικα παιδιά» επεσήμανε.

Τέλος, υπογράμμισε πως δεν βλέπει την ανάγκη για νέα μέτρα.

imerisia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>