«

»

Σεπ 17

ΤΩΡΑ ο ΚΟΥΛΗΣ καταργει και την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ!!!!ΝΤΟΡΑ μαζεψε τον και κλειστον σε δωματιο να κανει μονο γραπτες δηλωσεις ελεγχομενες….

Γιώργος Χρ. Αναγνωστάκος

Αφού χαιρέτησε την κούκλα της βιτρίνας, ευχήθηκε καλή ευρωπαϊκή πορεία στον αποκλεισμένο ΠΑΟΚ, και παρέλαβε
με απορία κι έκπληξη τα προφυλακτικά που του έδωσαν οι νταβραντωμένοι οπαδοί του στη ΔΕΘ, λίγες ώρες μετά την αυτοψία του χαρτομάντηλου στο μαζούτ της Γλυφάδας, ο επερχόμενος πρωθυπουργός πέρασε στο ψητό.
Καταργεί τη ΔΑΠ, μετά την απαξίωση της ΟΝΝΕΔ και την αποκήρυξη της ΔΑΚΕ.
Καταργεί έτσι κάθε απόπειρα συγκρότησης κι εκφώνησης πολιτικού λόγου στους μαζικούς χώρους, τον συνδικαλισμό και την κομματική οργάνωση της ΝΔ.
Πράγμα που ήδη έχει εφαρμόσει με τις επιτροπές αξιολόγησης και τα μητρώα νέων στελεχών που ανέλαβαν οι Θεοδωρικάκοι και τα λοιπά περιφερόμενα πασοκικά ορφανά.
Μετά τους αείμνηστους Καρακίτσο και Λάσκαρη που κατάργησαν την πάλη των τάξεων το 1975, έρχεται σήμερα να καταργήσει τις φοιτητικές παρατάξεις.
Μήπως αξιώθηκε ποτέ στον πολιτικό του βίο, ο ελέω πατρός προστατευόμενος του αρχιερέα της διαπλοκής Σημίτη να αρθρώσει λέξη σε φοιτητικό αμφιθέατρο ;
Δείχνει βέβαια και το μέλλον που επιφυλάσσει στο όποιο οργανωμένο μαζικό λαϊκό κίνημα ήθελε προκύψει απέναντι στις πολιτικές του νεοφιλελευθερισμού και των δανειστών.
Λέξη για το έγκλημα Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, για τις απαιτήσεις των δανειστών, για το βιασμό του περιβάλλοντος.
Αναρωτιέμαι, ο παρών Κ.Καραμανλής σε ρόλο νομιμόφρονος ακροατού, με τι διάθεση αποχώρησε της αίθουσας…
ΓΙΑ να μην μας πει καποιος δυστροπους επι λεξει ειπεΤο άσυλο θα αποκτήσει ξανά το πραγματικό του νόημα. Και το δημόσιο Πανεπιστήμιο θα σταματήσει να είναι άντρο βίας και ανομίας. Και οι φοιτητοπατέρες θα βγουν από τα Πανεπιστήμια. Οι φοιτητές δεν θα ψηφίζουν στις εκλογές των πρυτανικών οργάνων. Η Δ.Α.Π. θα επανιδρυθεί σε άλλη λογική. Δεν θα ξανακολληθεί καμία αφίσα σε κανένα Πανεπιστήμιο. Η Δ.Α.Π. θα σταματήσει να συμμετέχει σε εκλογές που αφορούν λίγους και διώχνουν τους πολλούς. Η έμφαση θα δοθεί στη δημιουργία ενός Εθνικού Συμβουλίου Φοιτητών, όπου οι εκλογές θα γίνονται με ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>