«

»

Μαΐ 18

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Το τρίτο έργο «Τα ταξίδια της Φηγού» του Π. Μπάρκα παρουσιάζονται στα Ιωάννινα την Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Τα ταξίδια της Φηγού" του Π. Μπάρκα

Συνέντευξη Τύπου του συγγραφέα : Το τρίτομο ιστορικό- επιστημονικό βιβλίο «Τα ταξίδια της Φηγού» του Παναγιώτη Μπάρκα αναπληρωτή καθηγητή της Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Αργυροκάστρου,  θα παρουσιαστεί στην αίθουσα της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών (Ε.Η.Μ.) Παρασκευόπουλου 4 Ιωάννινα, την Τρίτη 23 Μαΐου 2017 και ώρα 7.30 μ.μ.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο εκδότης κ. Παναγιώτης Λέζος, συντονιστής θα είναι ο πρώην βουλευτής κ. Μιχάλης Παντούλας και ομιλητές οι: Ελευθερία Μαντά Καθηγήτρια, Αναστάσιος Παπασταύρος, Αρχιτέκτων, πρ. Δήμαρχος Ιωαννίνων.

Μέσα από το τρίτομο έργο του, ο συγγραφέας, επιχειρεί μια λεπτομερέστατη – τεκμηριωμένη καταγραφή της ιστορίας, του πολιτισμού, των γεωπολιτικών συσχετισμών της Ηπείρου, με κατάληξη τα γεγονότα που συνέβησαν μετά τη λήξη του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου και τα οποία σημάδεψαν τις τύχες της ελληνικής εθνικής μειονότητας.

  Τη Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 και ώρα 11 π.μ. ο κ. Παναγιώτης Μπάρκας θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην Περιφέρεια, σχετικά με την εκδήλωση για «Τα ταξίδια της Φηγού» και για γενικότερα θέματα που αφορούν τις σημερινές Ελληνοαλβανικές σχέσεις. 

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://okoytsompolis.gr/%cf%84%ce%bf-%cf%84%cf%81%ce%af%cf%84%ce%bf-%ce%ad%cf%81%ce%b3%ce%bf-%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%af%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%86%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%8d-%cf%84%ce%bf%cf%85/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>