«

»

Νοέ 10

Τα ευεργετικά αποτελέσματα του θηλασμού

Με αφορμή τον εορτασμό της εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, η Γένεσις Μαιευτική Γυναικολογική Χειρουργική Κλινική, η μεγαλύτερη Μαιευτική Κλινική στη Βόρεια Ελλάδα, διοργανώνει αύριο 

Κυριακή 11 Νοεμβρίου (10.00-14.00) μια πολυθεματική εκδήλωση με στόχο την προώθηση του μητρικού θηλασμού και την ενημέρωση γύρω από τα οφέλη του. Για όλες τις πτυχές του θηλασμού και τα ευεργετικά του αποτελέσματα θα μιλήσουν ειδικοί επιστήμονες υγείας, ενώ ταυτόχρονα η έμπειρη Ομάδα Μητρικού Θηλασμού της ΓΕΝΕΣΙΣ, θα «αγκαλιάσει» τις μητέρες και μέλλουσες μητέρες, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές για το μπάνιο και την γενικότερη περιποίηση του νεογνού. 

Στην εκδήλωση θα δώσουν επίσης το παρόν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω του Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ.Χατζηβρέττα, ιατροί του τμήματος Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ΠΚΜ, και ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, μέσω της Αντιδημάρχου Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Παιδείας κας.Γιαννούδη.

Την δικιά της ξεχωριστή πινελιά, θα δώσει ομάδα φοιτητών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με μια έρευνα σχετικά με το «τι θέλει να μας πει το μωρό με το κλάμα του»!

Υποστηρικτές της γιορτής θηλασμού ΓΕΝΕΣΙΣ, οι εταιρίες Medela Greece και Kiddo.

Δήλωση συμμετοχής στον σύνδεσμο: http://s.heyo.com/9b194b

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>