«

»

Ιούλ 19

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα ΝΕ ΠΑΣΟΚ Άρτας

Σε Σώμα συγκροτήθηκε την περασμένη Παρασκευή η νέα ΝΕ ΠΑΣΟΚ Άρτας. Νέος γραμματέας αναδείχθηκε ομόφωνα και μετά από αυτοπρόταση ο Δημήτρης Τζίμας, δικηγόρος στο επάγγελμα.

Σε σύντομη δήλωσή του ο νέος γραμματέας τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να ανοιχτεί προς την κοινωνία και να ασχοληθεί με τα προβλήματα των πολιτών. Αναπληρωτής γραμματέας μετά από αυτοπρόταση και ομόφωνα αναδείχθηκε ο Κώστας Γκίζας.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση της ΝΕ έγινε και η κατανομή αρμοδιοτήτων σε όλα τα μέλη της. Υπεύθυνος οργανωτικού Νίκος Λίγκας. Υπεύθυνος Οικονομικού Κώστας Γκίζας. Υπεύθυνος πολιτικού προγράμματος και παιδείας Θωμάς Ρίζος.

Υπεύθυνος επικοινωνίας, τεκμηρίωσης, επιμόρφωσης και διαδικτύου (υπεύθυνος Τύπου) Κώστας Ανδρεάδης. Υπεύθυνος μαζικών κινημάτων, ΕΒΕ και επιστημόνων Νίκος Νικολάου. Υπεύθυνη γυναικών (και Δικτύου γυναικών) Μαίρη Λυγούρα.

Τις επόμενες μέρες θα συγκροτηθούν σε Σώμα οι συντονιστικές επιτροπές καθώς και θα κατανεμηθούν οι αρμοδιότητες στον αγροτικό τομέα. Όλα τα μέλη της νέας ΝΕ τόνισαν ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ανοιχτό προς την τοπική κοινωνία της Άρτας και να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες.

maxitisartas.gr

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://okoytsompolis.gr/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%ae%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%8e%ce%bc%ce%b1-%ce%b7-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%ce%bd%ce%b5-%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%bf%ce%ba-%ce%ac%cf%81%cf%84/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>