«

»

Δεκ 15

Ρήξη στο ΠΑΣΟΚ με τον Βενιζέλο να τάσσεται υπέρ του Σόιμπλε και να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός

Υπέρ της αποχής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και όλων των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου, που πιστεύουν στην ανάγκη υπεύθυνου εθνικού στρατηγικού σχεδίου, τάχθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της Κ.Ο. του κόμματος.

 

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «η σημερινή ονομαστική ψηφοφορία αλλοιώνει το περιεχόμενο της ψήφου των κομμάτων», καθώς όπως διευκρίνισε «δεν πρόκειται για όχι στο εφάπαξ βοήθημα των συνταξιούχων το οποίο το έχουν ψηφίσει τα κόμματα, αλλά για υφαρπαγή μια ψευδούς εντύπωσης δημιουργίας εθνικού μετώπου στήριξης της κυβέρνησης», υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ξεκαθάρισε πως σέβεται την απόφαση της Κ.Ο. του κόμματος υπογραμμίζοντας πως δεν πρέπει να υπάρξει διάσπαση αλλά διεύρυνση ώστε να δημιουργηθεί ο μεγάλος προοδευτικός πόλος.

Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι η στάση αυτή του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος έχει ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό τα όρια και κινείται παρασκηνιακά για τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα αναμένεται να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου πολιτικών εξελίξεων, με τον ίδιο να βρίσκεται εκτός ΠΑΣΟΚ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>