«

»

Αυγ 16

ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΧΤΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

 

Ζούμε στην χώρα των θαυμάτων όπου κάθε μέρα θα βλέπουμε και θα αποκαλύπτουμε τον απόλυτο χαβαλέ ενός λαού που δεν έχει στο ελάχιστο ένα επίπεδο σοβαρότητας..

Μια χώρα που αναζητά την ανάπτυξη και την προσέλκυση ξένων επενδύσεων και κάνει το παν να αποδείξει στους πάντες πως πρόκειται για μια χώρα που ζει και βιώνει στον δικό της κόσμο..
Χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή που βλέπουμε παρακάτω και πρόκειται για μια εκ των μεγαλυτέρων τεχνικών εταιρειών της χώρας..Η εν λόγω εταιρεία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο με χιλιάδες μετόχους Ελληνες και ξένους…Η διοίκηση της εν λόγω εταιρείας αποφάσισε να συγκαλέσει γενική συνέλευση των μετόχων παραμονές δεκαπεντάγουστου προκειμένου να λάβει σοβαρές αποφάσεις για την πορεία της μια και ετοιμάζεται να προβεί σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ και να καλύψει συσσωρευμένες ζημιές..
Οπως θα δείτε στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η εν λόγω εταιρεία στην Γενική συνέλευση δεν παρέστη ουδείς μέτοχος ούτε καν εκ των βασικών μεγαλομετόχων της.

Πείτε μου εσείς ποιος σοβαρός ξένος επενδυτής θα βάλει τα χρήματα του σε μια εταιρεία όπου οι ίδιοι οι βασικοί μέτοχοι ήταν στις παραλίες και δεν πήγανε καν στην γενική συνέλευση..Πείτε μου εσείς ποιος σοβαρός θα είχε εμπιστοσύνη στην διοίκηση της εν λόγω εταιρείας όταν αποφάσισε εν μέσω Αυγούστου να συγκαλέσει ΓΣ όταν δεν παρέστη ουδείς πέραν της καθαρίστριας και του καφετζή που ετοίμαζε καφέδες..

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ 

bankstersae

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>