«

»

Ιούλ 19

Πλεύση Ελευθερίας: Ανοιχτή συνέντευξη για τα επόμενα βήματα

Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016 στις 6.30 μμ στο Πάρκο Ελευθερίας…
σε ανοιχτή συνέντευξη τύπου θα ανακοινωθούν τα επόμενα βήματα της συγκρότησης της Πλεύσης Ελευθερίας

Στις 19 Ιουλίου 2016, 3 μήνες από την εναρκτήρια εκδήλωση αφετηρίας(19/4/2016), και 2 εβδομάδες μετά την κατάθεση της ιδρυτικής διακήρυξης στον Άρειο Πάγο (5/7/2016), η Πλεύση Ελευθερίας προχωρά, με ανοιχτό και δημόσιο τρόπο, στην ανακοίνωση των επόμενων βημάτων συγκρότησής της.
Η ημέρα: η 19η Ιουλίου συμπίπτει με την συμπλήρωση 3 μηνών από την πρώτη ανακοίνωση της Πλεύσης Ελευθερίας. Συμπίπτει, όμως, και με τη συμπλήρωση 15 χρόνων από το Κοινωνικό Φόρουμ στη Γένοβα, που αποτελεί ιστορικό σημείο αναφοράς των κοινωνικών κινημάτων, με τα οποία η Πλεύση Ελευθερίας κρατά ζωντανές σχέσεις.
Ο τόπος: το Πάρκο Ελευθερίας, έξω από τα πρώην κρατητήρια-κολαστήρια του ΕΑΤ-ΕΣΑ, αποτελεί τόπο-σύμβολο του αντιδικτατορικού αγώνα, της αντίστασης του ελληνικού λαού και της μάχης για δημοκρατία κι ελευθερία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>