«

»

Ιούλ 16

Περιφέρεια Αττικής: Ομαλή η διενέργεια των εξετάσεων των τεχνικών επαγγελμάτων

Την εξασφάλιση της ομαλής διενέργειας των εξετάσεων για όλες τις άδειες των τεχνικών επαγγελμάτων επιβεβαιώνει η Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας, »’εξασφαλίζει την απρόσκοπτη διενέργεια των εξετάσεων για την απόκτηση αδειών άσκησης των τεχνικών επαγγελμάτων, ανταποκρινόμενη στο σύνολο των επαγγελματικών δραστηριοτήτων που καλύπτει ο Ν. 3982/2011, με τον οποίο είχε αλλάξει η διαδικασία και ο τρόπος διεξαγωγής των εξετάσεων για την απόκτηση αδειών άσκησης των τεχνικών επαγγελμάτων».

Ειδικότερα, οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, από το 2014 διενεργούν εξετάσεις για σειρά επαγγελματικών δραστηριοτήτων και πλέον, μετά από τον καθορισμό ημερομηνιών θεωρητικής εξέτασης για τις επαγγελματικές δραστηριότητες των τεχνικών υδραυλικών εγκαταστάσεων στις 19.07.2016 και στις 21.07.2016, ολοκληρώνεται η έναρξη των εξετάσεων για όλες τις επαγγελματικές δραστηριότητες.

Ακολουθεί, ενδεικτικά, το σύνολο των πολιτών που έχουν εξεταστεί έως και τις 03.07.2016 από τις Εξεταστικές Επιτροπές της Περιφέρειας Αττικής:

Χειριστές Μηχανημάτων Έργου: 1060 υποψήφιοι
Τεχνικών Ψυκτικών Εγκαταστάσεων: 101 υποψήφιοι
Τεχνικών Καύσης Υγρών & Αερίων Καυσίμων: 99 υποψήφιοι
Ηλεκτρολόγοι Εγκαταστάτες Α’ Ειδικότητας 1ης Ομάδας: 16 υποψήφιοι
Τεχνικών Μηχανικών Εγκαταστάσεων: 29 υποψήφιοι

Τέλος, επισημαίνεται ότι από το 2017 οι εξετάσεις θα διενεργούνται σε τακτές ημερομηνίες, δεδομένου ότι εντός του έτους αναμένεται να έχει εξεταστεί το σύνολο των υποψηφίων που έχουν υποβάλει αίτηση στις αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας.

newpost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>