«

»

Ιούλ 15

Ο Τούρκος πρωθυπουργός λέει απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος εξέλιξη, δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ

Αυτή είναι μια αναπτυσσόμενη ιστορία: Στρατιωτική τζετ και ελικόπτερα δει πετούν χαμηλά πάνω από την Άγκυρα και τις δεξαμενές που αναφέρονται στους δρόμους, καθώς οι δύο μεγάλες γέφυρες στην Κωνσταντινούπολη κλείσει στην κυκλοφορία.

Εικονική Γέφυρα του Βοσπόρου της Κωνσταντινούπολης είναι αναμμένη με τα χρώματα της γαλλικής σημαίας για την Παρασκευή 15 Ιουλίου του 2016, σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τα θύματα της επίθεσης που έγινε μια μέρα νωρίτερα στη Νίκαια της Γαλλίας. Λευτέρης Pitarakis, APΟ Πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπινάλι Γιλντιρίμ δήλωσε ένα στρατιωτικό πραξικόπημα βρίσκεται σε εξέλιξη και ότι η στρατιωτική δράση δεν έχει ληφθεί χωρίς ιεραρχία, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης NTV.

Γιλντιρίμ φέρεται να είπε ότι τα μέτρα που λαμβάνονται μόνο από το μέρος του στρατού, προσθέτοντας ότι οι δυνάμεις ασφαλείας κάνουν ό, τι είναι απαραίτητο για την επίλυση της κατάστασης.

Πυροβολισμοί ακούστηκαν στην τουρκική πρωτεύουσα Άγκυρα την Παρασκευή, ένας μάρτυρας στο Reuters είπε, η στρατιωτική πίδακες και ελικόπτερα παρατηρήθηκαν φέρουν γενικά.

Reuters μάρτυρες στην Κωνσταντινούπολη, τη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας, επισήμανε επίσης στρατιωτικά αεριωθούμενα αεροπλάνα και ελικόπτερα πάνω από το κεφάλι, καθώς και δεξαμενές στους δρόμους.skip – Βόσπορο γέφυρα τιτίβισμα

View image on Twitter

Ραδιοτηλεοπτικό σταθμό NTV ανέφερε ότι και οι δύο γέφυρες της Κωνσταντινούπολης στο Βόσπορο, το στενό που χωρίζει τις ευρωπαϊκές και ασιατικές πλευρές της πόλης, είχε κλείσει στην κυκλοφορία.

Χρήστες σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter ανέφεραν δυσκολίες στην πρόσβαση των πλατφορμών.

Τα γεγονότα ακολουθούν την αύξηση της ασφάλειας στους δρόμους τις τελευταίες ημέρες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>