«

»

Δεκ 20

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ χάρισε σε 14 φίλους του από ένα εκατομμύριο δολάρια!

Ο Ράντι Γκέρμπερ, επιχειρηματίας και στενός φίλος του Τζορτζ Κλούνεϊ επί σειρά ετών μίλησε στο E! News κάνοντας μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί.
«Είναι μια παρέα που τη λέμε «Τ’ αγόρια».Μια μέρα, ο Τζορτζ τηλεφώνησε σ’ εμένα και στα «Αγόρια» και είπε «Σημειώστε στην ατζέντα σας, 27 Σεπτεμβρίου 2013. Θα έρθετε όλοι σπίτι μου για φαγητό»».

Όταν έφθασαν, ο καθένας βρήκε πίσω από την καρέκλα του ένα σακίδιο. Στο καθένα από αυτά υπήρχε ένα εκατομμύριο δολάρια.
«Ακούστε παιδιά, θέλω να ξέρετε πόσο σημαντικοί ήσασταν για μένα και πόσο μετράτε στη ζωή μου. Ήρθα στο Λος Άντζελες, κοιμήθηκα στον καναπέ σας. Είμαι τόσο τυχερός στη ζωή μου να έχω όλους εσάς και δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα χωρίς όλους εσάς. Άρα, έχει σημασία, πραγματικά, για μένα ν’ ανταποδώσω, όσο είμαστε ακόμα μαζί. Κατά συνέπεια, θέλω ν’ ανοίξετε τα σακίδιά σας» είπε ο Κλούνεϊ.
«Όταν ανοίξαμε τα σακίδια και συνειδητοποιήσαμε ότι το καθένα περιείχε ένα εκατομμύριο δολάρια σοκαριστήκαμε!» δήλωσε ο Γκέρμπερ ενώ ο Τζορτζ Κλούνεϊ συνέχισε, λέγοντας:
«Ξέρω ότι είχαμε κάποιες δυσκολίες, κάποιοι από σας έχουν ακόμα. Δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείτε για τα παιδιά σας, δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείτε, πώς να το πω, για το σχολείο, δεν χρειάζεται ν’ ανησυχείτε για τις πληρωμές στο υποθηκοφυλακείο».

Ο Γκέρμπερ είπε πως δεν μπορεί να δεχθεί τέτοιο δώρο. Κι ο οικοδεσπότης απάντησε ότι σ περίπτωση που εκείνος αρνούταν το δώρο του, τότε κανένας από τους υπολοίπους δεν θα έπαιρνε τα χρήματα. Τότε εκείνος δέχθηκε και έκανε δωρεά το ποσό σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>