«

»

Δεκ 18

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Ο Ρ.Τ. Ερντογάν – Απαγόρευσε τα … Χριστούγεννα σε σχολείο της Κωνσταντινούπολης

Όχι στα «Καλά Χριστούγεννα», όχι στα «Χριστουγεννιάτικα Δέντρα», φαίνεται να είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στους δασκάλους, καθώς σύμφωνα με την Βild, οι τούρκικες αρχές απαγόρευσαν την διδασκαλία του Μαθήματος των Χριστουγέννων σεγερμανικό σχολείο στην Κωνσταντινούπολη.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής του Γυμνασίου της Κωνσταντινούπολης ανέφερε με σχετικό e-mail πως οι μαθητές δεν διδάσκονται τίποτα σχετικό με την παράδοση των Χριστουγέννων και την Χριστιανική γιορτή.
Εκτός αυτού, η τουρκική διεύθυνση του σχολείου δεν σταμάτησε εκεί. Φρέναρε ακόμη και τη συμμετοχή της σχολικής χορωδίας στη παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Γενικό Προξενείο της Γερμανίας.

ΠΗΓΗ: Bild

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://okoytsompolis.gr/%ce%bf-%cf%81-%cf%84-%ce%b5%cf%81%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%ac%ce%bd-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b3%cf%8c%cf%81%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%8d%ce%b3/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>