«

»

Αυγ 17

Ο Νότης Μαριάς στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την 74η Επέτειο του Ολοκαυτώματος στο Σοκαρά Ηρακλείου Κρήτης

Στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την 74η Επέτειο του Ολοκαυτώματος στο Σοκαρά Ηρακλείου 

Κρήτης συμμετείχε σήμερα 17/8/2018 ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ο Νότης Μαριάς παρακολούθησε την επιμνημόσυνη δέηση για τα 27 θύματα της θηριωδίας των ναζί στο Σοκαρά.

Στη συνέχεια ο Νότης Μαριάς κατέθεσε στεφάνι στον τόπο εκτέλεσης των 27 Σοκαριανών, στην περιοχή της γνωστής Σπηλιάρας ενώ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να ανταλλάξει απόψεις με συγγενείς των δολοφονηθέντων συμπατριωτών μας.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ ο Νότης Μαριάς κάλεσε την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα και με πρακτικά βήματα στη διεκδίκηση των Πολεμικών Επανορθώσεων, του Αναγκαστικού Κατοχικού Δανείου, των Αποζημιώσεων των συγγενών των θυμάτων που εκτελέστηκαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής και την επιστροφή των κλαπέντων από τους ναζί αρχαιολογικών θησαυρών μας.

Επισυνάπτονται βίντεο και φωτογραφίες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>