«

»

Ιούλ 15

Ολιγοήμερη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Παράταση έως και τη Δευτέρα 18 Ιουλίου για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων έδωσε το υπουργείο Οικονομικών, ενώ εως τις 25 Ιουλίου παρατείνεται η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις νομικών προσώπων.

Το Υπουργείο Οικονομικών προχώρησε σεολιγοήμερη παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής δηλώσεων, εκτιμώντας τα δεδομένα και λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των φορέων των Λογιστών της χώρας.

Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν υποβληθεί συνολικά 5.865.000 δηλώσεις φυσικών προσώπων, από το σύνολο των 6.000.000 που αναμένεται να υποβληθούν. Η διαδικασία υποβολής, από την αρχή της μέχρι και σήμερα, κύλησε ομαλά, χωρίς να παρουσιαστεί σχεδόν κανένα τεχνικό πρόβλημα στο Taxis, το οποίο παρέμεινε ανοιχτό για τουλάχιστον τρεις μήνες, όπως είχε δηλώσει από την αρχή το Υπουργείο Οικονομικών. Μάλιστα, την Πέμπτη 14.7.2016 υποβλήθηκαν 164.000 φορολογικές δηλώσεις, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τη φετινή χρονιά.

tanea.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>