«

»

Δεκ 14

ΟΙ 30 ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ

 


Χατζηαναγνώστου Γιώργος
Οι 30 παγκόσμιες αναταράξεις σε 30φωτογραφίες που κατά βάση δημιουργούν πολεμικές συράξεις σύμφωνα με τον Παγκόσμιο ανιχνευτή διενέξεων.http://www.cfr.org/global/global-conflict-tracker/p32137#!/p32137

Σε συνδυασμό με τα ενεργειακά-χρηματοοικονομικά πεδία ενδιαφέροντος ,είναι σαφέστατο ότι ζούμε σε ένα περιβάλλον παγκοσμιοιποιημένων αλληλένδετων πολεμικών εμπλοκών.
Για τους στην Ευρώπη κατοικούντες τα ενδιαφέροντα είναι διαφοροποιημένα από τα εν λόγω αποτυπωμένα με 30φωτογραφίες σημεία τριβής.
Μετά τον 30ετή πόλεμο και την συνθήκη της Βεστφαλίας η διαμόρφωση της Ευρώπης πήρε μια νέα μορφή. Σήμερα η Ε.Ε.των 27 έχοντας μεγάλες ανισορροπίες μεταξύ Βορρά και Νότου Δείχνει ότι θα είναι εντελώς διαφοροποιημένη τα επόμενα χρόνια.

Τα ανοικτά μέτωπα με το Grexit (62% στο Δημοψήφισμα του 2015) Ιtalexit (Πρόσφατο Δημοψήφισμα 2016) Υφιστάμενο Brexit ,η Καταλανική εν εξελίξει απόσχιση ,και τα σύνθετα προβλήματα στην Γαλλία ,Αυστρία , στην Ευρωπαϊκή ακόμα Τουρκία (Κωνσταντινούπολη) αλλά κ.α. πυροδοτούν ένα σύνθετο εκρηκτικό σκηνικό αποσταθεροποίησης της Ε.Ε. των Βρυξελλών.
Πέραν λοιπόν των διεθνών παγκοσμίων αναταράξεων με πολεμική υφή,η Ευρώπη δείχνει ότι προσπαθεί να διατηρήσει την ειρηνική της πορεία τουλάχιστον σε ότι αφορά την άμεση πολεμική εμπλοκή στα εντός της όρια.
Οι τρομοκρατικές ενέργειες στην Ισπανία,Γαλλία,Γερμανία κ.α. δείχνουν ότι η συνεχής «αφανής» εμπλοκή της στα διάφορα ανά τον κόσμο σημεία,πλέον δεν περνά απαρατήρητη και οι Μεγάλοι (Ρωσία,ΗΠΑ,Κίνα) δεν θα επιτρέψουν την ενδυνάμωση περαιτέρω της Ε.Ε. παρά τα όποια φιλικά χτυπήματα στην πλάτη.  
Η ενεργειακή , η χρηματοπιστωτική και η νομισματικών ισορροπιών μεταβλητότητα δείχνει εύγλωττα,ότι τα σιωπηρά «χτυπήματα» στο υπογάστριο θα ενδυναμώνουν εξ αιτίας της παγκόσμιας ύφεσης. Τα όσα εξελίσσονται σε Κάλινγραντ,Fyrom,Kριμαία,Αρκτική φωτογραφίζουν την συνεχώς αναδεικνυόμενη ένταση.          
Η ανιχνευτική-προειδοποιητική-κατευθυντική τακτική πολιτικών ηγεσιών μέσω χρήσης των ΜΜΕ ,έχει αρχίσει και μεταλλάσσεται σε απ ευθείας σε ανύποπτο χρόνο χτυπήματα είτε νομισματικών υποβαθμίσεων,είτε τρομοκρατικών χτυπημάτων,είτε  de facto καταστάσεων σιωπηρά.
Πολλοί αναλυτές περιγράφουν ότι μια νέα Γιάλτα είναι εν εξελίξει κάτι που φαίνεται εντονότατα στην Μοσούλη στην Ρακκα ,στην Παλμύρα αλλά και Αl-Bab .
  Δυστυχώς ή ευτυχώς ο 25ος μεσημβρινός περνάει από την χώρα μας.Και από ότι φαίνεται οι ατελέσφορες «διαπραγματεύσεις» μόνο ναυάγια δίνουν μέχρι στιγμής και υποθήκευση του μέλλοντος των Ελλήνων πολιτών.
Χωρίς ριζοσπαστικές λύσεις προστασίας της έννοιας του έθνους-κράτους εμμένοντας σε λανθάνουσες στρεβλές Διεθνιστικές αναλύσεις αφηγημάτων παγκοσμιοποίησης η χώρα εμφανίζεται ότι σύρεται σε καταστάσεις χειρότερες του 1922.  
Η προστασία της χώρας περνάει πρωτίστως από τους πολίτες της και όχι την πολιτική ηγεσία που δείχνει ότι απολαμβάνει την νιρβάνα της εξουσίας την ώρα που παραδίνεται γη και ύδωρ στους κατακτητές.
  
  Οι 30 φώτο παρακάτω

 fotavgeia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>