«

»

Δεκ 10

Νέο ατύχημα στην αυτοκινητοπομπή του Ερντογάν.Πολλές συμπτώσεις μαζί;

 

Φαίνεται πως τις τελευταίες μέρες πολλά ατυχήματα έχουν μαζευτεί στις αυτοκινητοπομπές που μεταφέρουν τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν.

Μετά το χθεσινό ατύχημα στην Κωνσταντινούπολη, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις από τους αστυνομικούς ασφαλείας του, σήμερα , σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ακόμα ένα ατύχημα σημειώθηκε στην αυτοκινητοπομπή του Τούρκου Προέδρου.

Αυτή τη φορά ο Ερντογάν βρέθηκε σε τελετή εγκαινίων στο Esenyurt. Το ατύχημα συνέβη στην εθνική οδό κατά την αναχώρηση του Ερντογάν. Από το ατύχημα τραυματίστηκε ελαφρά ένας αστυνομικός της συνοδείας του Ερντογάν.

Οι πολλές…. Συμπώσεις έχουν αρχίσει να προκαλούν προβληματισμό αναφορικά με την ασφάλεια του Τούρκου Προεδρου καθότι τα δύο συνεχόμενα τροχαία έχουν αρχίσει να δημιουργούν σενάρια περι δολοφονίας του Ερντογάν. Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικά χρόνια ο Ερντογάν είχε αντικαταστήσει ολόκληρη την προεδρική φρουρά και την προσωπική φύλαξη μέσα σε ένα βράδυ, γιατί φοβόταν για τη ζωή του…

topontiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>