«

»

Δεκ 23

«Με 5 λίτρα εύφλεκτου υλικού και άπειρο μίσος μπουρλωτιάσαμε τα τρόλεϊ»

Αποτέλεσμα εικόνας για Τρόλεϊ

Νέο κείμενο ανάληψης ευθύνης, πιθανότητα το πραγματικό
Ένα νέο κείμενο, μικρότερο σε έκταση από το προηγούμενο, ανέβηκε στην ιστοσελίδα athens.indymedia, με την οποία γίνεται η ανάληψη ευθύνης για την πυρπόληση 3 τρόλεϊ στην Πατησίων το βράδυ της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου.

Η ανάληψη ευθύνης δεν υπογράφεται από κάποια ομάδα ατόμων και, μεταξύ άλλων, κάνει αναφορά στο φυλακισμένο μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, Παναγιώτη Αργυρού.

Παρακάτω ολόκληρο το κείμενο:
«Το βράδυ της Δευτέρας 19-12-2016 ομάδα συντρόφων αποφασίσαμε να ζεστάνουμε λίγο τον αστικό χειμώνα βάζοντας φωτιά στην κοινωνική ειρήνη και απάθεια.

Με μόλις 5 λίτρα εύφλεκτου υλικού και άπειρο μίσος για κάθε εξουσία βγήκαμε στην Πατησίων, σταματήσαμε διερχόμενα τρόλει και αφού κατεβάσαμε επιβάτες και οδηγούς, τα μπουρλωτιάσαμε.

Τρία τρόλει καμμένα, ένα για κάθε προφυλάκιση συλληφθέντων από τις συγκρούσεις της 6 Δεκέμβρη.

Δύναμη στον αναρχικό κρατούμενο Παναγιώτη Αργυρού (μέλος της ΣΠΦ) που πρόσφατα το κράτος τον καταδίκασε σε 7 ακόμα χρόνια αιχμαλωσίας, αυτή τη φορά για απόπειρα εμπρησμού λεοφωρείου το 2009.

Φωτιά στις μηχανές και τον πολιτισμό!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>