«

»

Ιούλ 15

Με 44 πληρώματα στην αφετηρία

Με τη συμμετοχή 44 πληρωμάτων πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο το 22ο Ηπειρωτικό mini Rally, το οποίο αποτελεί τον 4ο στη σειρά αγώνα του νέου θεσμού Κύπελλο Ράλλυ Βορείου Ελλάδος, ενώ αποτελεί κομμάτι του «Πανελληνίου Κυπέλλου Ράλλυ Ασφάλτου (Super Cup OMAE).

Ο αγώνας περιλαμβάνει συνολικά 163,66 χλμ., εκ των οποίων τα 55,29 χλμ. είναι το σύνολο των δύο επαναλαμβανόμενων ειδικών διαδρομών που αποτελούνται από τρία περάσματα της κλασικής ειδικής διαδρομής «Δωδώνη» μήκους 11,88 χλμ και τρία περάσματα από τη νέα ειδική διαδρομή «Μάρμαρα» μήκους 6,55 χλμ.

Ο τεχνικός έλεγχος θα γίνει αύριο Σάββατο, από τις 2 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα, στο πρατήριο Ελίν στη Δομπόλη, το service park του αγώνα θα φιλοξενηθεί στο χώρο του Πανηπειρωτικού Σταδίου, ενώ ο τερματισμός έχει προγραμματισθεί για την Κυριακή, στις 5.10 το απόγευμα, στην κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων.

Τον αγώνα οργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Αυτοκινήτου (ΕΛ.ΕΤ.Α) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, των δήμων Ιωαννιτών και Δωδώνης, του Πνευματικού Κέντρου δήμου Δωδώνης, της Δημοτικής Κοινότητας Μαρμάρων και του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων, ενώ μεγάλος χορηγός είναι το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Autotest.

Στις λεπτομέρειες του αγώνα αναφέρθηκε χθες, στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο υπεύθυνος σχέσεων αγωνιζομένων της ΕΛΕΤΑ Γιάννης Παπαζήσης, εκφράζοντας τη χαρά του για το μεγάλο αριθμό συμμετοχών, καθώς από τα 44 πληρώματα τα 20 είναι τοπικά και τα υπόλοιπα από άλλες περιοχές της χώρας.

Ευχαριστίες σε όλους όσους στηρίζουν την ΕΛΕΤΑ στην προσπάθειά της εξέφρασε και ο πρόεδρός της Χρήστος Σαρηγιαννίδης, τονίζοντας και αυτός από την πλευρά του τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών για έναν περιφερειακό αγώνα.

Τη στήριξή τους και τις ευχές τους σε όλα τα πληρώματα εξέφρασαν ο αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου δήμου Ιωαννιτών, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα αθλητισμού Βασίλης Καλούδης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μαρμάρων Κωνσταντίνος Οικονόμου, με τον πρώτο να αναφέρει ότι ο δήμος δεν μπορεί να λείπει από εκδηλώσεις που προβάλλουν την πόλη, ενώ ο εκπρόσωπος του μεγάλου χορηγού Σωτήρης Μουζάλας τόνισε πως το ΙΚΤΕΟ Autotest θα βοηθά με τις δυνάμεις του να γίνεται για χρόνια ο αγώνας και ευχαρίστησε τα μέλη της ΕΛΕΤΑ που ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΠΑΠ
Το 22ο Ηπειρωτικό mini Rally είναι αφιερωμένο στο παράρτημα Ιωαννίνων της ΕΛΕΠΑΠ, με την ΕΛΕΤΑ να καλεί τα πληρώματα να κολλήσουν, στο περισσότερο εμφανές και διαθέσιμο σημείο του αγωνιστικού τους, το αυτοκόλλητο της ΕΛΕΠΑΠ, μεταφέροντας το ευγενικό της μήνυμα σε όλους τους θεατές του αγώνα, στο βουνό, στο διαδίκτυο και στα διάφορα άλλα μέσα προβολής.

Τις ευχαριστίες της εξέφρασε η πρόεδρος του παραρτήματος Ιωαννίνων της ΕΛΕΠΑΠ Νατάσα Μπέγκα.

«Είναι συγκινητικό να νιώθεις δίπλα σου τη νέα γενιά. Η ΕΛΕΠΑΠ έχει ανάγκη την αγάπη όλων», τόνισε χαρακτηριστικά.

agon.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>