«

»

Ιούλ 11

Μερόπη Τζούφη Γρεβενίτι: εκδήλωση μνήμης & τιμής 

 

Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων χαιρετίζω με βαθειά συγκίνηση και απέραντο σεβασμό την ημέρα μνήμης για τα αθώα θύματα της Γερμανικής θηριωδίας, αλλά και την καθολική καταστροφή των χωριών μας απο την αιμοχαρή ναζιστική Γερμανική Μεραρχία Εντελβάις.

Η μνήμη παραμένει ενεργή, με τους γέροντες να θυμούνται και τους νέους να μαθαίνουν και η υπόσχεση διαρκής για τη δικαίωση.

Ως μέλος και της διακοινοβουλευτικής Επιτροπής για τις Γερμανικές αποζημιώσεις υποσχόμαστε με το πόρισμα που θα καταθέσουμε μέχρι το τέλος Ιουλίου στην ολομέλεια της Βουλής, να συμβάλουμε ουσιαστικά και να εξαντλήσουμε όλα τα μέσα, για την τελική απαράγραπτη δικαίωση, μαζί με την Ελληνική πολιτεία, το Ευρωπαικό κοινοβούλιο, τα κοινοβούλια άλλων χωρών, διεθνείς συμμάχους, αλλά και πολίτες, οργανώσεις, νομικούς παραστάτες που έχουν αφιερώσει πολλά πολύτιμα χρόνια, κόπο και χρόνο στην υποστήριξη της εθνικής αυτής υπόθεσης.

Αθάνατοι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>