«

»

Δεκ 21

Μή πληρωμή 5νθημέρων στο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ

Το Ελληνικό Όραμα διαμαρτύρεται εντονότατα για την μη έγκαιρη καταβολή των 5νθημέρων στους αστυνομικούς της…ΕΛΛΑΣ, παρόλο που το οικονομικό έλλειμμα για την κανονική πληρωμή τους είχε ήδη επισημανθεί.

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας υπήρξε επίσημη ενημέρωση ότι, μετά από τροπολογία που ψηφίστηκε χθες, τα σχετικά κονδύλια θα πληρωθούν ως εξής: τα πρώτα 5νθήμερα του Νοεμβρίου την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2017 και τα 5νθήμερα του Δεκεμβρίου με τη μισθοδοσία Ιανουαρίου.

Το Ελληνικό Όραμα απαιτεί άμεσα να γίνει διερεύνηση του θέματος για την αρρυθμία που αποδίδεται στη μή έγκαιρη νομοθετική ρύθμιση που αφορά το κλείσιμο του οικονομικού έτους 2016 και την έναρξη του οικονομικού έτους 2017, προκειμένου να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσους συνέβαλαν στην απροκάλυπτη και σκανδαλώδης αυτή καθυστέρηση.

 

tro-ma-ktiko

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>