«

»

Ιούλ 11

Φωτογραφία του/της okoytsompolis

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Κλείνουν δρόμοι στα Καρδαμίτσια λόγω έργων

Μια σημαντική παρέμβαση από το Δήμο Ιωαννιτών, βρίσκεται σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες στα Καρδαμίτσια, με διαμορφώσεις οδών και ασφαλτοστρώσεις, στο πλαίσιο του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ».

Οι εργασίες συνεχίζονται σε διάφορους δρόμους της περιοχής και πλέον σειρά έχουν οι οδοί Βουκουρεστίου -Δευκαλίωνα. Πρόκειται για δρόμους που βρίσκονταν έως σήμερα στην κατάσταση του χωματόδρομου. Το έργο προβλέπει την πλήρη ανακατασκευή, διαμόρφωση κι εν τέλει την ασφαλτόστρωση των δρόμων.

Έτσι από αύριο Τρίτη 12/7 και έως την ολοκλήρωση των εργασιών, οι δρόμοι θα παραμείνουν κλειστοί και ισχύει η απαγόρευση διέλευσης, στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων.

vimanews.gr

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://okoytsompolis.gr/%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b4%cf%81%cf%8c%ce%bc%ce%bf%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b4%ce%b1%ce%bc%ce%af%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%b1-%ce%bb%cf%8c%ce%b3%cf%89/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων