«

»

Ιούλ 04

Κινητοποίηση Αύριο από τους εργαζομένους του «Χατζηκώστα»

Το Σωματείο Εργαζομένων του νοσοκομείου Χατζηκώστα, καλεί με ανακοίνωσή του, τους συναδέλφους σε κινητοποίηση διαμαρτυρίας, αύριο Τρίτη 5 Ιουλίου στις 11.00 στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου.

«Η πολιτική της υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης των Νοσοκομείων και του τομέα υγείας συνολικά, αποτυπώνει τον βαθιά αντιλαϊκό της χαρακτήρα στην κάθε μας μέρα, μέσα στο χώρο της εργασίας. Η κατάσταση χειροτερεύει! Στα παλιά μέτρα των προηγούμενων κυβερνήσεων, προστέθηκαν αυτά του τρίτου μνημονίου. Κυβέρνηση εργοδοσία ΕΕ ετοιμάζονται να πάρουν κι άλλα μπροστά στη δεύτερη αξιολόγηση. Αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, αξιολόγηση, συνδικαλιστικός νόμος», τονίζεται στην ανακοίνωση.

-Η έλλειψη προσωπικού έχει ως αποτέλεσμα το Νοσοκομείο να λειτουργεί στα όρια του, τονίζει το σωματείο και παραθέτει σειρά προβλημάτων.

«Διεκδικούμε το αυτονόητο. Να έχουμε ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς, με επαρκές προσωπικό, αναλώσιμο υλικό, ιατροτεχνικό εξοπλισμό, να καλυφτούν όλες οι απώλειες που είχαμε, να έχει υψηλού επιπέδου, αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία, πρόνοια ο λαός. Να υπάρχει πρόληψη, πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας.

Πρωτοστατούμε, για να γίνει υπόθεση του λαού της κάθε περιοχής ο αγώνας για το λαϊκό δικαίωμα στην υγεία- πρόνοια! Παλεύουμε μαζί με το λαό για την ανάπτυξη που να υπηρετεί τις ανάγκες του λαού και όχι της πλουτοκρατίας. Ζητάμε λύση στα άμεσα φλέγοντα ζητήματα που έχουν προκύψει», τονίζεται μεταξύ άλλων.

 

epirusonline.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>