«

»

Δεκ 29

Και που δεν εχει μετοχες η ΝΤΟΡΑ ..μεχρι στη SEX FORM!!!Ρεκόρ σε αριθμό σελίδων το «Πόθεν Έσχες» της Ντόρας Μπακογιάννη (pdf)

Μπορεί οι περισσότερες δηλώσεις «Πόθεν Έσχες» των πολιτικών – που δόθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στη δημοσιότητα – να αποτελούνται από επτά, άντε οχτώ σελίδες, όχι όμως κι αυτό της Ντόρας Μπακογιάννη.

Η σχετική δήλωση της αδερφής του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας αποτελείται από 14 σελίδες, αφού έχει δικαιώματα σε μεγάλο αριθμό ακινήτων και λογαριασμών, ενώ έχει στη κατοχή της και πλούσιο χαρτοφυλάκιο.
Το «Πόθεν Έσχες» του 2013 της Ντόρας Μπακογιάννη «φιλοξενούν» 25 ακίνητα, 27 τραπεζικούς λογαριασμούς, 61 (αν δεν κάναμε λάθος στο μέτρημα) τίτλοι μετοχών και ομολόγων, 2 πλωτά, 6 συμμετοχές σε επιχειρήσεις.
Το «Πόθεν Έσχες» του 2014 είναι λίγο μικρότερο, καθώς αποτελείται από 10 σελίδες, που επίσης αποτελεί ρεκόρ, αν δεν κάνουμε λάθος…
Δείτε το «Πόθεν Έσχες» του 2013 της Ντόρας Μπακογιάννη:EΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>