«

»

Μαΐ 20

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Θεσπρωτία: Aκόμη στις συζητήσεις η σύνδεση του λιμανιού Ηγουμενίτσας με το Τελωνείο Μαυροματίου, μέσω Εγνατίας!

Aκόμη στις συζητήσεις βρίσκεται η σύνδεση του λιμανιού Ηγουμενίτσας με το Τελωνείο Μαυροματίου, μέσω Εγνατίας!

Παρότι έχει εδώ και χρόνια διαπιστωθεί η ακαταλληλότητα του υπάρχοντος δρόμου, ο οποίος παρουσιάζει αυξημένη κίνηση,λόγω της μετακίνησης από και προς Αλβανία, καμία μελέτη δεν έχει γίνει ακόμη. Πού σκοντάφτει η υπόθεση; Στην έλλειψη οικονομικών πόρων.

Έτσι αναζητούνται δυνατότητες χρηματοδότησης της μελέτης, συμπεριλαμβανομένης και της μελέτης για την παράκαμψη της πόλης της Ηγουμενίτσας.

Έργο απαραίτητο, που θα έπρεπε ήδη να έχει βρεθεί η λύση της χρηματοδότησης της μελέτης, ώστε να προχωρήσει η υλοποίηση, γιατί θα έχει θετικές επιπτώσεις στην οικονομία και στον τουρισμό της περιοχής.

katoci

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://okoytsompolis.gr/%ce%b8%ce%b5%cf%83%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%af%ce%b1-a%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%83%cf%85%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b7-%cf%83%cf%8d%ce%bd%ce%b4/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>