«

»

Δεκ 21

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου άδειασε με μεγαλοπρεπή τρόπο τον Μητσοτάκη και τους μαύρους δικαστές

«Θα πρέπει κάποια στιγμή η ΝΔ να μας απαντήσει: Πρέπει, όσοι έχουμε πολιτικές ευθύνες και έχουμε εκλεγεί στο Κοινοβούλιο, να καταθέτουμε πόθεν έσχες; Οφείλουμε να έχουμε την περιουσιακή μας κατάσταση διαφανώς

αναρτημένη;Η θέση αυτής της Κυβέρνησης είναι ότι οφείλουμε να είμαστε «κρύσταλλο», σε σχέση με το τι έχουμε, τι δεν έχουμε και τι αποκτούμε».

Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.
Μετά από μερικές ώρες, η βουλευτής της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, παίρνοντας το λόγο κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου, είπε:
«Προφανώς πρέπει να κάνουμε πόθεν έσχες. Υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό;».
Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, άδειασε με αυτόν τον μεγαλοπρεπή τρόπο τόσο τη Νέα Δημοκρατία και την ηγεσία της.
Η τοποθέτηση αυτή της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου έρχεται σε μία συγκυρία που στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης βρισκεται η σκανδαλάρα με την offshore της Μαρέβας Μητσοτάκη και το προκλητικά ελλιπές Πόθεν Έσχες του ζεύγους Μητσοτάκη, αλλά και το κορυφαίο ζήτημα του Πόθεν Έσχες των δικαστικών (και όχι μόνο,). Ειδικά οι δικαστές προκαλούν μία ολόκληρη κοινωνία και δημιουργούν θεσμικό ζήτημα προσφεύγοντας στο Συμβούλιο της Επικρατείας για ένα θέμα που αφορά στους ίδιους. Και έρχεται, η τοποθέτηση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, σε μία συγκυρία που η ΝΔ και η κλίκα των μαύρων δικαστών θέλουν να επιβάλλουν καθεστώς αδιαφάνειας.
Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, δήλωσε πως όλοι πρέπει να κάνουν Πόθεν Έσχες, απαντώντας στον Νίκο Παππά που έριξε το γάντι.

 

 

 

 

fonaklas

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>