«

»

Νοέ 15

Εκδήλωση – αφιέρωμα στους, Μιχαήλ Αναγνωστόπουλο και Γεώργιο Αναγνωστόπουλο

Εκδήλωση – αφιέρωμα στους, Μιχαήλ Αναγνωστόπουλο ανθρωπιστή και ευεργέτη και Γεώργιο Αναγνωστόπουλο καθηγητή γλωσσολογίας και ευεργέτη, καταγομένους από το Πάπιγκο Ζαγορίου
Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, συνδιοργανώνει με την Ένωση Ζαγορισίων Αθηνών και την Ένωση αποδήμων Παπίγκου Αθηνών, εκδήλωση αφιέρωμα στους, Μιχαήλ Αναγνωστόπουλο …
ανθρωπιστή και ευεργέτη και Γεώργιο Αναγνωστόπουλο καθηγητή γλωσσολογίας και ευεργέτη, καταγόμενοι από το Πάπιγκο Ζαγορίου, την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, ώρα 18.30’, στο Πνευματικό Κέντρο Ηπειρωτών Κλεισθένους 15, 7ος όροφος Πλατεία Κοτζιά, Ομόνοια.
Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:
1. Χαιρετισμούς
2. Χαιρετισμός, ομιλία του Προέδρου της ΠΣΕ Γιώργου Δόση
3. Ομιλία της εκ Παπίγκου καταγόμενης, φιλολόγου Ελένης Σκούρτη με θέμα: «Μιχαήλ Αναγνωστόπουλος, ένας σπουδαίος άνθρωπος»
4. Ανάγνωση επιστολής Μιχαήλ Αναγνωστόπουλου, από τον τυφλό μαθητή της σχολής τυφλών Καλλιθέας Γιάννη Πολονύφη
5. Ομιλία του Φίλιππου Κατσούλη, Διευθυντή της Σχολής τυφλών Καλλιθέας, με θέμα: «Ο εκπαιδευτικός ρόλος του Μιχαήλ Αναγνωστόπουλο»
6. Ομιλία από την εγγονή του Γεωργίου Αναγνωστόπουλο Άννα Φιλίνη, με θέμα: «Η ζωή και το έργο του Γεωργίου Αναγνωστόπουλο, καθηγητή γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών»
7. Μουσική και τραγούδια της Ηπείρου από την παραδοσιακή χορωδία, με μαέστορο τον Ε. Κώτσου και το Πολυφωνικό Εργαστήρι της ΠΣΕ υπό τη διδασκαλία Α. Λαμπρίδη, και από Ηπειρώτικη μουσική κομπανία, με τραγουδιστή τον τυφλό Παναγιώτη Μαρκοστάμο.

Το Γραφείο Τύπου της ΠΣΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>