«

»

Δεκ 19

Δημοσκόπηση Prorata: Ανατροπή για εκλογές με απίστευτο ποσοστό. Τα πάνω κάτω λόγω 13ης σύνταξης

Ποια τα αποτελέσματα της νέας Δημοσκόπησης Prorata για επόμενες εκλογές;

Θετικά αντιμετωπίζει τις εξαγγελίες της κυβέρνησης όπως φαίνεται, για το έκτακτο βοήθημα στους συνταξιούχους και το «πάγωμα» της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά το εκλογικό σώμα σύμφωνα με τη νέα δημοσκόπησηProrata.

Έτσι προκύπτει από τα αποτελέσματα της σχετικής τηλεφωνικής έρευνας της Prorata για την Εφημερίδα των Συντακτών, σε 1.000 άτομα άνω των 17 ετών, που πραγματοποιήθηκε 12 και 13 Δεκεμβρίου 2016.

Το 32% των πολιτών εμφανίζεται να συμφωνεί με τη διεξαγωγή εκλογών μέσα στους επόμενους έξι μήνες, έναντι 62% που δεν τις θέλουν.

Θετική υποδοχή της χορήγησης ειδικού βοηθήματος στους χαμηλοσυνταξιούχους δείχνει η έρευνα, με μόνο το 30% να κρίνει αρνητικά ή μάλλον αρνητικά το μέτρο και το 50% θετικά/μάλλον θετικά.

Ακόμα θερμότερη υποδοχή φαίνεται να έχει η πρωτοβουλία της κυβέρνησης να αναστείλει την αύξηση του ΦΠΑ σε νησιά του Αιγαίου (56%). Το ποσοστό που δυσφορεί με το συγκεκριμένο μέτρο πέφτει στο 23%.


fimes.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>