«

»

Δεκ 14

Δημοσκόπηση MRB: Μειώνεται Η Ψαλίδα Μεταξύ Ν.Δ. Και ΣΥΡΙΖΑ Μετά Τις Εξαγγελίες Τσίπρα

 

Αποτέλεσμα εικόνας για δημοσκοπηση
Όπως προκύπτει από τις τάσεις της MRB που δημοσιεύθηκαν την Τετάρτη, πριν τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού η διαφορά υπέρ της ΝΔ ήταν 12,9 μονάδες και μετά την εξαγγελία η διαφορά μειώθηκε στο 11,4%.

Συγκεκριμένα στην έρευνα από τις 2 έως τις 9 Δεκεμβρίου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 29,1% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 16,2%. Στη νέα έρευνα μετά τις 10 Δεκεμβρίου η ΝΔ διατηρεί το προβάδισμά της με ποσοστό 26,1% με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 14,7%.

Συγκεκριμένα κατά την συνολική έρευνα, η Νέα Δημοκρατία καταγράφει ποσοστό 29,1% με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί με 16,2%. Ακολουθούν: Χρυσή Αυγή 8,3%, Δημοκρατική Συμπαράταξη/ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ 6,5%, ΚΚΕ 6,4%, Πλεύση Ελευθερίας 3,1%, Ένωση Κεντρώων 3,0%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 2,4%, «Το Ποτάμι» με 2,0%, ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,2%.

«Άλλο Κόμμα» επέλεξε το 2,6% των ερωτηθέντων, ενώ το ποσοστό της «Αδιευκρίνιστης Ψήφου» αγγίζει το 19,2%. Το ποσοστό της «Αδιευκρίνιστης Ψήφου» αναλύεται ως εξής: 7,6% Δεν Αποφάσισα-Δεν Απαντώ και 11,6% Λευκό-Ακυρο-Αποχή.
[την έρευνα δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα]

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>