«

»

Ιούλ 15

Εκτύπωσέ το Άρθρο

Γιατί οι μέτοχοι του MEGA δεν προχώρησαν ποτέ στην ΑΜΚ…

Και εγκατέλειψαν το κανάλι;…
Η απάντηση είναι απλή: μόνιμα διαφωνούσαν και γκρίνιαζαν μεταξύ τους, για το ποιος βάζει χρήματα και ποιος κάνει κουμάντο!

Ο Σταύρος Ψυχάρης σύντομα απεδείχθη ότι …

δεν είχε πρόθεση να βάλει το χέρι στην τσέπη… Είχε πια τα δικά του προβλήματα στον ΔΟΛ… Ενώ ο Μπόμπολας είχε αποφασίσει να απεμπλακεί… Βλέποντας πώς διαμορφώνεται η κατάσταση… Ο Βαρδινογιάννης που αρχικά είχε δηλώσει ότι θα βάλει τα χρήματα που του αναλογούν με την προϋπόθεση να το κάνουν και οι υπόλοιποι… Διαπίστωσε όσο περνούσε ο καιρός την απροθυμία τους… Και αποφάσισε εκ των συνθηκών να επικεντρωθεί αυστηρά στο STAR που είναι αποκλειστικός μέτοχος και πάει μια χαρά!

Τα υπόλοιπα για τις τράπεζες ή για την Αριστερή κυβέρνηση είναι αστεία και για αφελείς! Άλλωστε αν είχαν πρόθεση οι μέτοχοι να σώσουν το κανάλι δεν θα τους εμπόδιζε κανείς!

enimerosi24.gr

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: https://okoytsompolis.gr/%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%bf%ce%b9-%ce%bc%ce%ad%cf%84%ce%bf%cf%87%ce%bf%ce%b9-%cf%84%ce%bf%cf%85-mega-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%87%cf%8e%cf%81%ce%b7%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%80/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>