«

»

Δεκ 11

Γιάννενα: ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΥΛΙΚΩΝ – Εκ νέου στο προσκήνιο η μη εξασφάλιση επαγγελματικών δικαιωμάτων για τους αποφοίτους

Η μη εξασφάλιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων για τους αποφοίτους πτυχιούχους του Τμήματος βρέθηκε στο επίκεντρο του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Μεταλλικών Υλικών, που πραγματοποιείται στο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Ο λόγος για το Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών του τοπικού ΑΕΙ που παρότι διαγράφει μία εξαιρετικά σημαντική πορεία με διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, δεν έχει αντιμετωπίσει ακόμη ούτε σε επίπεδο Τμήματος ούτε και σε επίπεδο πανεπιστημίου το μείζον ζήτημα των επαγγελματικών δικαιωμάτων.
Σε αυτό αναφέρθηκε κατά την τελετή βράβευσης διακεκριμένων Ελλήνων πανεπιστημιακών των μεταλλικών υλικών, ο Πρύτανης Γ. Καψάλης εκφράζοντας συγκρατημένη αισιοδοξία ότι οι πολύχρονες προσπάθειες της διοίκησης του Τμήματος και του Πανεπιστημίου θα αποφέρουν αποτελέσματα και μάλιστα σύντομα.
Κατά τη χθεσινή ημέρα πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις καθηγητών στην επιστήμη των μεταλλικών υλικών, όπως ο Χρήστος Παπαδόπουλος και ο Αργύρης Τζαμτζής που αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων και στο εξαιρετικό επίπεδο σπουδών του τοπικού Τμήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>