«

»

Δεκ 25

Γιάννενα: ΟΔΟΣ ΚΑΛΛΑΡΗ – Γιατί στολίσαμε μόνοι μας

Μόνοι τους ανέλαβαν να στολίσουν την οδό Καλλάρη, οι καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του ιστορικού κέντρου, καταγγέλλοντας τη δημοτική αρχή ότι «ξέχασε» να το κάνει η ίδια.

Με ανακοίνωσή τους οι καταστηματάρχες της Καλλάρη αναφέρονται με σκωπτικό ύφος στη δημοτική αρχή και το δήμο Ιωαννιτών επισημαίνοντας, ότι ο δήμος ενδιαφέρεται για αυτούς μόνον όταν είναι να επιβάλει πρόστιμα.
«Στον πεζόδρομο υπάρχουν δεκάδες καταστήματα. Τα περισσότερα από αυτά είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος. Αυτή η υπενθύμιση έχει ιδιαίτερη σημασία. Κι αυτό επειδή από τα καταστήματα αυτά ο Δήμος Ιωαννιτών εισπράττει σχεδόν 20.000 ευρώ ετησίως ως ενοίκια των κοινόχρηστων χώρων και άδειες μουσικής.
Παρά το δεδομένο αυτό, για έναν δρόμο μήκους μόλις 100 μ. δεν υπήρχε καμία μέριμνα για τον εορταστικό στολισμό. Όχι μόνο φέτος, αλλά τα τελευταία δέκα χρόνια. Μπορεί ο Δήμος να μας ξεχνά τα Χριστούγεννα, μας θυμάται όμως το καλοκαίρι όταν σπεύδει να βάλει πρόστιμα.
Βάσει των συνθηκών, οι καταστηματάρχες της οδού Καλλάρη πήραμε την πρωτοβουλία στολισμού και αναλάβαμε το κόστος δείχνοντας έμπρακτα τον σεβασμό μας και την ευγνωμοσύνη μας σε όλους όσους τόσα χρόνια μας στηρίζουν: Στους πελάτες μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

anex.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>