«

»

Δεκ 16

Γιάννενα: Μέτσοβο, ψηφίζουν οι ταξιδιώτες της Βόρειας Ελλάδας

Όπως δείχνουν τα στοιχεία της Ένωσης τουριστικών γραφείων Μακεδονίας – Θράκης

Μέτσοβο, ψηφίζουν και φέτος για να περάσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι ταξιδιώτες της Βόρειας Ελλάδας, έναν Ηπειρώτικο προορισμό, που κατέχει σταθερή θέση στις προτιμήσεις τους.
Το Μέτσοβο δείχνει τα τελευταία χρόνια, να ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο την φήμη του ως τουριστικός προορισμός πρώτης γραμμής, επισκιάζοντας άλλους προορισμούς, όπως η Αράχωβα.
Είναι γεγονός, ότι η Εγνατία Οδός, έχει φέρει την Ήπειρο, πιο κοντά στη Μακεδονία, κάτι που αποτυπώνεται και στις αυξημένες κρατήσεις των ξενοδοχείων, ειδικά στις γιορτές, καθώς η οικονομική κρίση, τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου, επιτρέπει μόνο, μονοήμερες αποδράσεις, για σκι και φαγητό.
Η πληρότητα στο ορεινό στολίδι της Ηπείρου που έχει φορέσει ήδη τα γιορτινά του, αναμένεται να αγγίξει το 100%, ενώ οι περισσότεροι επισκέπτες, αναμένονται από τη Βόρεια Ελλάδα, όπως δείχνουν τα στοιχεία της Ένωσης τουριστικών γραφείων Μακεδονίας – Θράκης.
Εξάλλου, πρόκειται για τον ιδανικό χριστουγεννιάτικο προορισμό εντός Ελλάδος, με πληθώρα αξιοθέατων, ποικιλία στις επιλογές δραστηριοτήτων, ζεστή φιλοξενία από τους κατοίκους και κουζίνα που ενθουσιάζει τον ουρανίσκο.

ΒΙΚΥ ΚΩΣΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>