«

»

Δεκ 25

Γιάννενα: Ένα καλντερίμι σε βαλκανικούς ρυθμούς

Ένα non stop balkan party υπόσχονται οι Folk n’ Roll και οι BAiLdSA, που θα πραγματοποιήσουν ένα κοινό live στο καλντερίμι που ενώνει τις οδούς Ανεξαρτησίας και Κάνιγγος.

Η καθιερωμένη φιέστα της παραμονής των Χριστουγέννων, με tίτλο Kaldirim Fiesta vol 4, θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και θα συνεχιστεί σε χορευτικούς ρυθμούς των Βαλκανίων μέχρι τελικής πτώσης.

Οι BAiLdSA συνδυάζoυν βαλκανικούς ήχους και τσιγγάνικες μελωδίες με ska και reggae, παντρεύοντας τα με punk αέρα και δημιουργώντας ξεχωριστές μελωδίες που στο άκουσμα τους δύσκολα «κρατάς τα πόδια σου στο χώμα». Το συγκρότημα κατορθώνει να ξεσηκώσει το κοινό σε κάθε ζωντανή του εμφάνιση και αυτό υπόσχεται και στα Γιάννενα.
Οι BAiLdSA έχουν εμφανιστεί σε κάποια από τα μεγαλύτερα μουσικά δρώμενα σε Ελλάδα, Τουρκία, Π.Γ.Δ.Μ, Αλβανία και Βουλγαρία, ενώ έχουν μοιραστεί τη σκηνή με καλλιτέχνες, όπως ο Manu Chao, οι New Model Army και οι KuturShock.
Για τους «δικούς μας» Folk n’Roll δεν χρειάζονται πλέον πολλές συστάσεις. Είναι μια παρέα επτά μουσικών που παίζουν αυτό που νιώθουν και δεν μπορούν να του δώσουν όνομα. Ethnik-balkan, rock ‘n’ roll, ska, όλα βγαίνουν μπροστά και γίνονται ένα, σε κάθε συναυλία.
Έχουν αγκαλιάσει τη βαλκανική, ηπειρώτικη και ρεμπέτικη παράδοση με σεβασμό αλλά και προσδίδοντάς τους τη δική τους χαρακτηριστικά μοντέρνα αντίληψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>