«

»

Δεκ 25

Γενική κινητοποίηση της ΜΙΤ στην Τουρκία: Πράκτορες της CIA και MI6 ετοιμάζουν γενικό εσωτερικό εμφύλιο πόλεμο με ξεσηκωμό Κούρδων και Αλεβιτών!

Μάρτυρες σκληρών εικόνων και μεγάλης αναταραχής θα γίνουμε τις επόμενες ημέρες ίσως και ώρες στην Τουρκία καθώς υπάρχουν αναφορές ότι έχουν αφιχθεί πράκτορες της MI6 και της CIA με κάθε μέσο στην στην χώρα..από το γειτονικό Ιράκ και την Συρία. Κύρια αποστολή τους είναι να ξεσηκώσουν ολόκληρες γειτονιές ανά πάσα στιγμή σε όλες τις τουρκικές μεγαλουπόλεις και κωμοπόλεις, ωθώντας εκατομμύρια Αλεβίτες και Κούρδους, να ξεκινήσουν γενική εξέγερση κατά του Ερντογάν. Ήδη υπάρχουν σφοδρές αντιδράσεις εναντίον του Ρ.Τ.Ερντογάν για τους δύο νεκρούς πυρπολημένους Τούρκους στρατιώτες.

Η ΜΙΤ αναφέρει ότι «δυστυχώς, η σχεδιαζόμενη δράση μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή».

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα και έγκυρες πληροφορίες που έφτασαν στην κατοχή της ΜΙΤ η τουρκική επικράτεια θα αποτελέσει τις επόμενες ώρες πεδίο αντάρτικου πόλεως από τη σκληροπυρηνική κουρδική οργάνωση των Σύρων Κούρδων (PYD), με το στρατιωτικό βραχίονα της, το YPG.

Οι ίδιοι βρίσκουν θερμότατους συμπαραστάτες στους Τούρκους κεμαλιστές οι οποίοι πηγαίνουν σωρηδόν μαζί τους, λόγω των απίστευτα βάναυσων βασανιστηρίων που έχουν υποστεί χιλιάδες χαρακτηρισμένοι ως πραξικοπηματίες από την τουρκική αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες .

Τόσο «ξύλο» και διαπόμπευση δεν έχουν ξαναδεί οι Τούρκοι πολίτες, ενώ στην χώρα υπάρχει ένα τρομερό κλίμα τρομοκρατίας και φίμωσης του ελεύθερου λόγου και σκέψης.

Επίσης η ίδια η δομή της τουρκικής κοινωνίας έχει αποσαθρωθεί εκ θεμελίων αλλάζοντας τον κοινωνικό χάρτη της χώρας, και δημιουργώντας καταστάσεις που θυμίζουν έντονα την οθωμανική αυτοκρατορία.

Τα κέντρα αποφάσεων στην Ουάσιγκτον και στην Ευρώπη έχουν λάβει την τελική απόφαση να εκδιώξουν τον Ερντογάν με γενικό ξεσηκωμό και εξέγερση βάζοντας τους Τούρκους να «πλακωθούν μεταξύ τους», σε έναν ανηλεή εμφύλιο πόλεμο μεταξύ κεμαλιστών και ισλαμιστών.

Η αγριότητα αυτής της σύγκρουσης θα είναι τόσο μεγάλη που όμοια της δεν θα έχουν ξαναζήσει οι Τούρκοι εδώ και πολλούς αιώνες.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>