«

»

Ιούλ 02

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Συμβολική εκδήλωση στο Λυκαβηττό με αφορμή τον ένα χρόνο από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου του 2015,
διοργανώνει η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου και απευθύνει ευρεία πρόσκληση για συμμετοχή.Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση: «Στις 5 Ιουλίου 2016, ένα χρόνο μετά την ιστορική καταγραφή του ΟΧΙ μας, δεν κάνουμε ούτε επετειακές εκδηλώσεις, ούτε μνημόσυνα: διεκδικούμε το περιεχόμενο του ΟΧΙ μας. Ξεκινάμε έναν ανυποχώρητο αγώνα, ώστε το ΌΧΙ μας να γίνει πράξη. Αντιστεκόμαστε σε κάθε πράξη που ακυρώνει αυτό το ΌΧΙ και το κάνει ΝΑΙ. Υπερασπιζόμαστε τη δημόσια περιουσία. Και ξεκινάμε με την υπεράσπιση του θεάτρου του Λυκαβηττού, ενός δημόσιου χώρου που συνδέεται με τις μνήμες μας, τα βιώματά μας, την ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας, τη ζωή στην πόλη της Αθήνας».

Η πρόσκληση για συμμετοχή απευθύνεται προς όλους τους πολίτες να αναμένεται να υπάρξουν και παρεμβάσεις καλλιτεχνών και ακτιβιστών: «Θα είμαστε πολλοί και πολλές, από το χώρο των κινημάτων, των πολιτικών και κοινωνικών πρωτοβουλιών, της τέχνης, του πολιτισμού, του ακτιβισμού. Κυρίως, θα είμαστε πολλοί και πολλές απλοί πολίτες, που δεν εκχωρούμε τη ζωή, την πατρίδα μας, ούτε και το ΟΧΙ μας.Η πρόσκλησή μας και η πρωτοβουλία μας είναι ανοιχτή, γιατί η μάχη μας πρέπει να δοθεί ολομέτωπα και με όλες μας τις δυνάμεις» αναφέρεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>