«

»

Δεκ 11

Ήγουμενίτσα: Ποιοι από την Ηγουμενίτσα προσέφεραν για την ενίσχυση των παιδιών στην « Κιβωτό του Κόσμου» Πωγωνιανής…

Στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, ευαισθητοποιημένοι Ηγουμενιτσιώτες, τοπικές επιχειρήσεις, σχολεία και υπηρεσίες, νοιάστηκαν για τα 57 παιδιά (ηλικλίας 2 ετών έως 18 χρονών), που φιλοξενούνται στην «Κιβωτό του Κόσμου» Πωγωνιανής.

Προσέφεραν μεμονωμένα άτομα, αλλά και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας, το Πυροσβεστικό Σώμα Ηγουμενίτσας, η Ελληνική Αστυνομία Ηγουμενίτσας, το προσωπικό της Δ.Ο.Υ.

Ηγουμενίτσας, το προσωπικό του Ε.Ο.Π.Υ. Ηγουμενίτσας, το προσωπικό του Κ.Α.Π.Η Ηγουμενίτσας, τα μέλη του Κ.Α.Π.Η Ηγουμενίτσας, το « Βοήθεια στο Σπίτι» Ηγουμενίτσας, το « Βοήθεια στο Σπίτι» Νέας Σελεύκειας, το «Βοήθεια στο Σπίτι» Καστρίου, το « Βοήθεια στο Σπίτι» Πέρδικας, το « Βοήθεια στο Σπίτι» Παραποτάμου, το Κ.Η.Φ.Η. Πέρδικας, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας, το 4ο Δημοτικό Σχολειο Ηγουμενίτσας, το 5ο Δημοτικό Σχολείο Ηγουμενίτσας, το Δημοτικό Σχολείο Νέας Σελεύκειας, το Δημοτικό Σχολείο Γραικοχωρίου, το Φαρμακείο της κ. Λαμπρούσης Χριστίνας, το Φαρμακείο του κ. Κοντού Ιωάννη, το Φαρμακείο του κ. Μάστορα Ξενοφώντα, το Φαρμακείο της κ. Κουρής Δώρας, το Φαρμακείο της κ. Μπέκιου Σπυριδούλας, το Φαρμακείο του κ. Κούτσικου Χρήστου, το σούπερ μάρκετ «express» (Γόγολος Ανδρέας), το σούπερα μάρκετ « Ένωση», το γυμναστήριο B-Fit(Χριστάκη Μαρίνα), το προσωπικό του ΠΑΚΠΠΟ Ηγουμενίτσας, το κατάστημα χαρτικών Γόγολος Ιωάννης, το Ζαχαροπλαστείο Valentino(Γεωργίου Δημήτριος).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>