«

»

Δεκ 18

Άρτα: Περίεργο και ανησυχητικό το συμβάν στο Κομμένο της Άρτας…Προσοχή στα παιδιά

 

Όπως διαβάζω στο τοπικό site martiriko-kommeno.gr, ένα περίεργο συμβάν αναφέρθηκε από τον κάτοικο του Κομμένου, Αντρέα Νικολάου, ότι έγινε στο χωριό.

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016, στις 2:30 το μεσημέρι περίπου, δυο άγνωστοι άνδρες σταμάτησαν στην εκκλησία Πέτρου και Παύλου στο Κομμένο της Άρτας.

Εκείνη την ώρα, 5 παιδιά του χωριού, δημοτικού και γυμνασίου, καθόταν στο προαύλιο της εκκλησίας.

Το αυτοκίνητο σταμάτησε λίγο πιο κάτω, κατέβηκε ο ένας από τους δύο άντρες, τα πλησίασε και άρχισε να τους κάνει διάφορες ερωτήσεις. Τους μίλησε για κάποια προγράμματα με δώρο tablet και ζητούσε τα ονόματά τους.

Οι ερωτήσεις που γίνονταν στα παιδιά δεν ήταν συγκεκριμένες. Όταν οι δύο άντρες, ηλικίας περίπου 60 ετών, είδαν κάποιους ενήλικες να κινούνται στον δρόμο, έφυγαν βιαστικά.

Οι μέρες είναι δύσκολες και οι καιροί περίεργοι. Όλοι οι γονείς θα πρέπει να προσέχουν ακόμα περισσότερο τα παιδιά τους. Οι σημερινές καταστάσεις ανέχονται παράξενα συμβάντα χωρίς να αντιδρούν.

tilevoasartas

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>