«

»

Δεκ 23

Άρτα: Διανομή δεμάτων με τρόφιμα και είδη υγιεινής και καθαριότητας από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Άρτας

Ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη χρονιά το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού διένειμε ήδη, εν όψει των Εορτών, 220 δέματα με τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, σε αντίστοιχες οικογένειες συμπολιτών μας που χρειάζονται βοήθεια και είναι καταγεγραμμένες από τη Κοινωνική Υπηρεσία του Τμήματος.

Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι συμπολίτες μας ο αρχικός στόχος που είχε τεθεί ήταν τα 180 δέματα. Χάρις όμως στη κοινωνική ευαισθησία που επέδειξαν πολλοί συμπολίτες μας βοηθώντας με κάθε τρόπο την προσπάθειά μας και στην ενίσχυση από την Κεντρική Διοίκηση του Ε.Ε.Σ ο στόχος αυτός ξεπεράστηκε κατά πολύ και δόθηκε έτσι η δυνατότητα να βοηθηθούν περισσότεροι οικονομικά αδύναμοι συμπολίτες μας.

Το Τμήμα μας ευχαριστεί θερμά για τη βοήθειά τους και σε αυτή την προσπάθεια τον Πρόεδρο Ε.Ε.Σ κ.Αντώνιο Αυγερινό καθώς και όλους τους τοπικούς φορείς και συμπολίτες μας οι οποίοι για άλλη μια φορά επέδειξαν τα πλούσια αποθέματα της κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης που διαθέτουν παρά τις δυσκολίες που όλη η κοινωνία μας βιώνει εξαιτίας της παρατεινόμενης και εντεινόμενης οικονομικής κρίσης.

Με την ελπίδα ότι η κοινωνία μας θα κρατάει πάντα υψηλά τις αιώνιες και πανανθρώπινες αξίες της αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης εύχεται σε όλους τους συμπολίτες μας Χαρούμενες γιορτές και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος με υγεία και κάθε καλό για τον καθένα και για όλους.

Το Φως της Αγάπης που ανέτειλε από την Ταπεινή Φάτνη της Βηθλεέμ ας είναι ο Φωτεινός Φάρος που θα καθοδηγεί κάθε μας βήμα και κάθε μας προσπάθεια.

maxitisartas.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>