«

»

Αυγ 18

Άμεση επέμβαση σε φωτιά στον Μάτσικα

Άμεση ήταν η κινητοποίηση και η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρία οχήματα για την 

κατάσβεση της πυρκαγιάς που προκλήθηκε πιθανότατα από κάποιο ξεχασμένο τσιγάρο σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην οδό Παπάγου στην περιοχή Μάτσικα. 

Στο οίκημα αυτό έχουν βρει στέγη πολλοί αλλοδαποί, πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην περιοχή τους τελευταίους μήνες. 
Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, το οίκημα φιλοξενεί μέχρι και 15 άτομα κάθε βράδυ, ωστόσο όπως αναφέρουν οι περίοικοι τις τελευταίες εβδομάδες έχουν ενταθεί οι αψιμαχίες και οι τσακωμοί γίνονται συνεχώς και πιο έντονοι και συχνοί. 
Την ώρα που έφτασαν τα οχήματα της Πυροσβεστικής στο σημείο δεν εντοπίστηκε κάποιος στο οίκημα, όπου έγιναν έρευνες και από την Πυροσβεστική και από την Αστυνομία.
Η φωτιά κατασβήστηκε πριν προλάβει να επεκταθεί κάτι ιδιαίτερα επικίνδυνο, αφού ο περιβάλλων χώρος καλύπτεται από πυκνή βλάστηση και μία πυρκαγιά μπορεί να βρει πρόσφορες συνθήκες για να επεκταθεί και μάλιστα άμεσα, θέτοντας σε κίνδυνο ζωές και περιουσίες των περιοίκων. 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ele.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>