«

»

Οκτ 15

ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως τέλος Οκτωβρίου η καταβολή του 70% της βασικής ενίσχυσης αγροτών

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως τέλος Οκτωβρίου η καταβολή του 70% της βασικής ενίσχυσης αγροτών

Όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Γιώργος Αποστολάκης έως το τέλος Οκτωβρίου αναμένεται να μπει στους λογαριασμούς των αγροτών η προκαταβολή της βασικής ενίσχυσης.
Όπως είπε, τέλη Οκτωβρίου θα πιστωθεί το 70% της βασικής ενίσχυσης του 2017 και περί τα μέσα Δεκεμβρίου μέχρι τέλος του 2016 το υπόλοιπο της βασικής, δηλαδή το 30% και το «πρασίνισμα», πληρωμές που συνολικά θα φτάσουν στα 2 δισ. ευρώ.
Έως τις 15 Οκτωβρίου αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί εκκρεμότητες πληρωμών όλων των καθεστώτων ενιαίας ενίσχυσης έτους 2015, δηλαδή βασικής ενίσχυσης, πράσινης ενίσχυσης, γεωργών νεαρής ηλικίας και όλων των συνδεδεμένων καθεστώτων.

Μέχρι τις 15/10 θα έχουν ολοκληρωθεί οι πληρωμές των αιτημάτων που θα έχουν υποβληθεί για τα προγράμματα εργασίας των ελαιουργικών φορέων (ΟΕΦ), καθώς και για τα επιχειρησιακά προγράμματα οργανώσεων παραγωγών οπωροκηπευτικών, τα προγράμματα προώθησης γεωργικών προϊόντων και οίνων και τα προγράμματα μελισσοκομίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων