«

»

Οκτ 14

Ένα βήμα πριν το λουκέτο η Μεταλλουργική Κεφαλοβρύσου


Οι καλές προθέσεις μπορεί να περίσσευαν όμως δεν ήταν αρκετές… Η Μεταλλουργική Βιομηχανία Κεφαλοβρύσου, η τελευταία στην ακριτική επαρχία Πωγωνίου, βρίσκεται ένα βήμα πριν το λουκέτο.

Καμία παραγγελία, χρέη, οικονομικές δυσκολίες… Φως στον ορίζοντα, κανένα.
Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Εργαζομένων Δημήτρης Ντόντης, περιέγραψε την κατάσταση με τα μελανότερα χρώματα, εκφράζοντας τον έντονο φόβο, ότι η απαξίωση στην οποία οδηγήθηκε η μονάδα, θα καταλήξει στο οριστικό λουκέτο.
Στη Μεταλλουργική είχε δοθεί μία μεγάλη παραγγελία από τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα προκειμένου να προμηθευτού κάλυκες. Από το σύνολο αυτής, τα ΕΑΣ απορρόφησαν μόλις το 20% αλλά ούτε καν το πλήρωσαν!!
Πέραν αυτού, η Μεταλλουργική είχε συνάψει δάνειο με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου. Η εγγυητική εξέπεσε και η μονάδα βρίσκεται χωρίς φορολογική ενημερότητα ενώ κινδυνεύει να μην έχει ούτε ασφαλιστική.
Τα προβλήματα συνεχώς αυξάνουν και οι ευθύνες για την κατάσταση βαρύνουν αποκλειστικά το κεντρικό κράτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων