«

»

Οκτ 12

Νέα πλαστικής: νέα αυξητική χειλιών NATURAL MOVE

 

Αυξητική χειλιών NATURAL MOVE, η νέα μέθοδος για απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα

Η αυξητική χειλιών είναι μία διαδικασία την οποία κάνουμε αρκετά συχνά στην Αισθητική Ανάπλαση. Σε κάθε περίπτωση, στόχος είναι η αύξηση των χειλιών να συνδυάζεται με απόλυτο φυσικό αποτέλεσμα.
Η φυσικότητα του αποτελέσματος σε μια αυξητική στα χείλη δεν εξαρτάται μόνο από τον όγκο του υλικού που θα προσθέσει ο πλαστικός χειρουργός. Σημασία έχουν επίσης η τεχνική που θα χρησιμοποιήσει, καθώς και το υλικό που θα επιλέξει. Εδώ και λίγους μήνες έχουμε στη διάθεσή μας ένα νέο είδος υαλουρονικού, ειδικά φτιαγμένο για την αυξητική χειλιών.

Η νέα μέθοδος αυξητικής χειλιών NATURAL MOVE που χρησιμοποιούμε συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της χρήσης του νέου ελαστικού υαλουρονικού, ειδικό για τα χείλη, των εξειδικευμένων εργαλείων για το σκοπό αυτό και της γνώσης του ειδικού πλαστικού χειρουργού.
Στην Αισθητική Ανάπλαση εφαρμόζουμε το MESO-PEEL, μια νέα θεραπεία, η οποία συνδυάζει την απλότητα με την αποτελεσματικότητα.
Είναι μια συνδυαστική θεραπεία χωρίς χρόνο αποθεραπείας, χωρίς πόνο και με προσιτό κόστος.

Ένα βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα άτομα που θέλουν να κάνουν την επέμβαση της αυξητικής μαστών είναι ότι θέλουν να έχουν μια εικόνα για το πώς θα είναι μετά.
Στην Αισθητική Ανάπλαση έχουμε ειδικό κιτι προσομοίωσης αυξητικής στήθους, έτσι ώστε η γυναίκα να δει επάνω της στον καθρέφτη, πως θα είναι η εικόνα της μετά την επέμβαση και να προσαρμόσει διάφορα «ενθέματα» ανακαλύπτοντας πιο είναι το ιδανικό γι’ αυτήν.
Η γυναίκα, πριν την επέμβαση, με ηρεμία και ασφάλεια επιλέγει με επιτυχία το μέγεθος του μαστού που θέλει. Έτσι, μετά την αυξητική θα έχει το στήθος που ταιριάζει στο σώμα της και τις επιθυμίες της.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ κ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων