«

»

Οκτ 07

Παράταση έως 31-12-2017 στις ατομικές συμβάσεις για την καθαριότητα σε δημόσιο και ΟΤΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για καθαριότητα σε δημόσιο και ΟΤΑ

Παρατείνονται έως 31-12-2017 όλες οι ατομικές συμβάσεις -συμπεριλαμβανομένων και όσων έχουν λήξει μέχρι και 60 μέρες πριν την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου- για την καθαριότητα των κτιρίων των δημοσίων υπηρεσιών, των ανεξαρτήτων Αρχών, των ΝΠΔΔ, των ΝΠΙΔ, όπως και για κάθε είδους υπηρεσίες των ΟΤΑ.
Αυτό προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, για το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας.
Από τη ρύθμιση εξαιρούνται «οι ατομικές συμβάσεις του προσωπικού που προσλήφθηκε για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών στον τομέα καθαριότητας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που δεν ξεπερνούν τους δύο μήνες εντός συνολικού διαστήματος δώδεκα μηνών συμπεριλαμβανομένων και όσων έχουν παραταθεί μέχρι τις 31-12-2016, οπότε και λήγουν».

Ταυτόχρονα, δίνεται η δυνατότητα στους Δήμους να μην ανανεώσουν όλες τις συμβάσεις εφόσον δεν έχουν εγγράψει πιστώσεις στον προϋπολογισμό τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων