«

»

Σεπ 28

TI ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Η ΕΕ ΨΗΦΙΣΕ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑ Η 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο με σχετική έκθεση που κατέθεσε στην ολομέλεια και υπερψηφίστηκε από τους ευρωβουλευτές πέρασε κατά πλειοψηφία την νέα πολιτική της ΕΕ σχετικά με την διαχείριση του μεταναστευτικού. Η αποκαλυπτική έκθεση που ψηφίστηκε μας παρουσιάζει τον σχεδιασμό ουσιαστικά εποικισμού της Ευρώπης και αποκαλύπτει τις πολιτικές που πρέπει να εφαρμοστούν. Μιλά για την διάθεση του 0,7% του ΑΕΠ που πρέπει να δοθεί στην διαχείριση εγκατάστασης μεταναστών μια και το δημογραφικό πρόβλημα της Ευρώπης είναι η βασική αιτία αυτής της πολιτικής. Χαρακτηριστικό απόσπασμα είναι αυτό που μιλά για την διαγραφή χρεών χωρών που έχουν έντονο πρόβλημα μεταναστευτικού.

Οπως αντιλαμβάνεστε λοιπόν οι πάντες το πρόσωπο της Ευρώπης αλλάζει και μέσα σε αυτόν τον σχεδιασμό η Ελλάδα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα. Η επιλογή ξεκάθαρη μνημόνια ή θα μας στείλουν οι Ευρωπαίοι 2 εκατομμύρια μετανάστες.

Η επιλογή δική σας

bankstersae

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων