«

»

Σεπ 25

Δυνατότητες χρηματοδότησης για τις μελέτες

Τη δυνατότητα χρηματοδότησης με ποσό των 150.000 χιλιάδων ευρώ από την οικογένεια Λούλη, ώστε να ολοκληρωθούν οι μελέτες που απαιτούνται για την αναστήλωση του Γεφυριού της Πλάκας ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης που εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι την άνοιξη θα προχωρήσουν κανονικά όλα όσα προγραμματίζονται για το έργο.

«Η οικογένεια Λούλη, με την οποία συναντήθηκα την Τετάρτη, θα δώσει αυτά τα χρήματα για τις οριστικές μελέτες τις οποίες θα στείλουμε στην Υπηρεσία των Νεωτέρων Μνημείων.

Παράλληλα, ενημέρωσα την κα. Γεροβασίλη, μιας και μου το είχε ζητήσει προσωπικά ο πρωθυπουργός να ενημερωθεί, και υποσχέθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος ότι θα εξασφαλίσουν τα χρήματα.

Είναι πολύ θετικό ότι όλες οι πλευρές συνεργάστηκαν άψογα και δείχνει ότι αν δουλέψουμε όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά» κατέληξε ο κ. Καχριμάνης.

Παράλληλα εκφράστηκε θετικά για τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων μέχρι σήμερα για τα έργα που έχουν γίνει.

ele.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων