«

»

Σεπ 22

Το νεο ηθος της Ν.Δ ..τα παιδια των βουλευτων χρησιμοποιουν τα βουλευτικα αυτοκινητα των πατεραδων τους!!!

Με χρησιμοποιημένα υλικά από ερείπια δεν γίνεται νέο οικοδόμημα!!!

Στη Β΄ Πειραιώς, πολιτική χαβούζα για την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, με το χειρότερο εκλογικό αποτέλεσμα, το πολιτικό καρκίνωμα θα συνεχιστεί?

Την Δευτέρα στον αγιασμό του ειδικού σχολείου ….Περάματος, όπου παραβρέθηκε σημειολογικά ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης είδαμε δίπλα του το γιο του μοναδικού Βουλευτή Β΄ Πειραιώς Γιάννη Τραγάκη, Παναγιώτη!!!!!!

Αλήθεια με τι ιδιότητα ήταν, έχοντας χρησιμοποιήσει μπροστά στα μάτια πολλών μαρτύρων το Βουλευτικό αμάξι του πατέρα του μαζί με τους αστυνομικούς του εκθέτοντας το κόμμα, τον Πρόεδρο του κόμματος της Ν.Δ. όπου ανήκει, το Ελληνικό κοινοβούλιο και τελικώς τους Έλληνες φορολογούμενους?

Αφού δεν έχει κανένα θεσμικό ρόλο δηλαδή ούτε αιρετό ή διορισμένο κομματικό στέλεχος του κόμματος, ούτε πολιτευτής, ούτε αιρετός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ή κάτι σχετικό ώστε να παραβρίσκεται δίπλα στο Πρόεδρο της Ν.Δ. τότε τι σημαίνει αυτό που έγινε?

Μήπως ο Πρόεδρος τον έκανε δεκτό για υποψήφιο Βουλευτή μετά από κάποιες υπόγειες συμφωνίες?

Δηλαδή στη Ν.Δ. όταν κάποιος που έπαιξε με την υποψηφιότητα Μειμαράκη 100%, γιατί είχε συμφωνήσει να φτιάξει ένα ψηφοδέλτιο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Βουλευτή Τραγάκη, ώστε να εκλεγεί ατσαλάκωτα και αβασάνιστα, ο γιος του και χάνει η επιλογή του, δεν πειράζει, το κάνουμε με όποιον βγήκε Πρόεδρος?

Δηλαδή όλοι όσοι αντιστάθηκαν στη υποψηφιότητα Μειμαράκη και χάλασαν σχέσεις με φίλους ετών και άκουσαν τα εξ αμάξης για τις οικογένειες τους και τις γυναίκες τους από τους απαράδεκτους εσωκομματικούς αντιπάλους διότι πίστεψαν στο Πρόεδρο Κυριάκο και στις ιδέες του για μια Ν.Δ. από την ΑΡΧΗ, πρέπει να αισθάνονται προδομένοι?

Επιτέλους όλοι αυτοί οι τύποι είναι που έφτασαν τη Ν.Δ. στις Βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 στη Β΄ Πειραιώς σε μονοψήφιο ποσοστό του 9,77 και κοίταγαν μόνο αν θα πέσει η έδρα!

Μήπως δεν είναι αυτοί που για δεκαετίες κλάδευαν νέα μορφωμένα και αξιόλογα στελέχη και συναλλάσσονταν με Πασόκους και τώρα με Συριζαίους στους Δήμους για να εξασφαλίζουν την προσωπική εκλογή τους αδιαφορώντας για την εικόνα και αξιοπιστία του κόμματος της Ν.Δ στη Β΄ Πειραιώς!

Αυτό δεν είναι βασική αιτία για να είναι το κόμμα στη εκλογική αυτή περιφέρεια αναξιόπιστο, απωθητικό και εν γένει αποκαρδιωτικό άρα τίποτα δεν είναι τυχαίο για τ΄αποτελέσματα στη περιοχή αυτή!

Μάλιστα μετά από την εκλογή Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Β΄ Πειραιώς με σύμφωνη γνώμη αντίθετων στελεχών και γραφείου Προέδρου εκλέχτηκε στέλεχος προσκείμενο στο Βαγγέλη Μειμαράκη με πολιτικές σχέσεις με τον Βουλευτή Γιάννη Τραγάκη και πρώην Βουλευτή Γιάννη Κουράκου.

Τώρα βλέπουμε ξαφνικά την επιλογή για υπεύθυνου οργάνωσης Α΄και Β΄ Πειραιώς του Δημήτρη Γκίνη, ενός αποτυχημένου βάση αποτελέσματος στην ανοιχτή στα μέλη εκλογική διαδικασία για πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. το 2010 όπου τότε το υποστήριζαν το γραφείο του Γιάννη Τραγάκη, το γραφείο του επιλαχόντος και πρώην Βουλευτή της Ν.Δ. τότε Γιάννη Κουράκου, πολλοί ισχυροί πολιτικοί παράγοντες από τον Πειραιά, η Κερκυραϊκή Ένωση Πειραιά, η πεθερά του Αντώνη Σαμαρά, φυσικά η Δ.Α.Κ.Ε. εκπαιδευτικών Πειραιά και τέλος ορισμένοι υποστηρικτές του πολιτικού γραφείου του άλλου Βουλευτή Αναστάσιου Νεράτζη και τελικώς έχασε από την επίσης εκπαιδευτικό Τζένη Γεωργαντζέλη.

Είναι τόσο σπουδαίοι κάτι τέτοια στελέχη που έχει λήξη η ημερομηνία προσφοράς τους στο κόμμα και μάλιστα με τραγικά αποτελέσματα και πληροφορούμαστε ότι θα μας φέρεται και άλλον αποτυχημένο?

Πρόεδρε Κυριάκο δεν ρωτάς τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να σε πληροφορήσει για αυτό που έλεγε και λέει συνεχώς ότι ” έχουμε πολλούς αξιωματικούς και λίγους φαντάρους και τη νίκη τη δίνουν οι φαντάροι μαχητές”.

Άλλαξε το κόμμα Πρόεδρε και πέτα κάτι τέτοιους πολιτικούς «γκαζοντενεκέδες», στο χρονοντούλαπο της ιστορίας για να φτιάξεις μια υγιείς με δύναμη και αξιοπρέπεια Ν.Δ. από την Αρχή.

Με χρησιμοποιημένα υλικά από ερείπια δεν γίνεται νέο οικοδόμημα!!!

Αναρτήθηκε από ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων